Elfelejthet minket az elveszett és megtalált cicánk?
A macskák öntörvényűek, megvan a saját akaratuk.
Az általad leírtak szerint arra tippelek, hogy nem a Ti cicátok volt az a cica, "akiről" írtál, hogy nem ismert meg benneteket. Az én cicámnak a testvérei olyan mintázatúak, mint az enyém, nem is tudtam őket megkülönböztetni kölyök korukban. Már csak az én cicám van meg, a testvérkéit elajándékozták ismeretlen személyeknek, de szerintem ha még együtt lennének a cica tesók, akkor sem ismerném meg őket.
Az én cicám rendkívül ragaszkodó, ha távol vagyok, a férjem beszámolója szerint nagyon vár engem és amikor hazaérkezem, szó szerint "beolvas" " benyávog" nekem, hogy hol voltam eddig. Tehát ragaszkodóak a cicák, még ha az is az általános vélemény, hogy a macska a házhoz hű, nem annyira a gazdihoz.
Elfelejthet de 2 hónap...hm nnem tudom.
Ha jóállapotban volt a cicu amikor láttad akkor lehet valaki másnál van. A kijárós cicákkal van az hogy néhányan leszrják hogy másé, fogják és elviszik és ha elegendő ideig nem engedik ki lehet haza se talál akár a szomszés utcából se...
Nekem volt egy ilyen macsekom akit ellopott egy p*csa mert tetszett neki
De hazajött a drága pár óra után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!