Kicsi macskánknak hasmenése van mit etessek vele hogy elmúljon neki?
Figyelt kérdés
még csak most lett elválasztva az anyjától, eddig adtunk neki macska konzervet de hasmenése van tőle :S
milyen kaját adjak neki? száraz táptól elmúlik?
2010. jún. 11. 08:39
1/5 anonim válasza:
amilyen szuper minőségű konzerveket lehet kapni, nem csodálom, hogy hasmenése van. ez így túl drasztikus elválasztás volt.
nálunk szopizás mellett kezdtek el bébi macskatápot enni, szárazat. Szépen lassan átálltak végül a csak száraz tápra. semmi gond nem volt.
2/5 anonim válasza:
majd eszik füvet :D komolyan , a mienk az azt szokta hogy ha valami baja van akkor elmegy aztán füvet eszik és attól gondolom javul.
3/5 anonim válasza:
Hasmenésre rizset szoktak adni magába, de ezt egy kiscica nem hiszem hogy megeszi:( A másik, hogy szerintem NE a konzervre és a száraz tápra szokasd rá, mert akkor soha nem fogja majd megenni a házi kosztot! Az enyémnek már a virsli sem kell, csak a Whiskas csirkés konzerv:( Semmi mást nem eszik meg! Nem szabad rászokatni őket a tápra mert válogatni fognak!
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,
nem tud még kimenni a kertbe mert még elég kicsi és én szoktam őt időnként kivinni most már javult száraz kajától már nincs hasmenése de nem igazán akarja meg enni a kitekat tápot inkább a házi kosztért sóvárog :D
2010. jún. 12. 21:14
5/5 anonim válasza:
NEM!! Nem jó itt a minőségi táp!! Van tej potló.. Meg azért megy a hasa mert most normális kajára szokik menni isfogneki egy ideig! de ne adj neki tehén tejet! és probáld a virslit párizsit! szoval ne fojékony kaját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!