Miért csinálja ezt a cicám? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A múlt héten kaptam egy cicust, kb 7 hetes. Mikor megkaptam, az első napokban nagyon aranyos volt(most is az), mindig belebújt az ölembe, hogy simogassam. Mostanában mintha kicserélték volna. Akárhányszor meg szeretném simizni, nem engedi. Vagy elhúzódik, vagy karmol és harap. Sosem teszek hirtelen mozdulatokat felé, sosem bántom. Nem értem mi lelte. A másik igen furcsa dolog az, hogy egyre gyakrabban csinálja a következő dolgot: Csak üldögél, néz rám és látszólag semmi ok nélkül "fúj". Legalábbis valami hasonlót csinál. 1-2 másodperces kis fújások ezek, de sokszor egymás után csinálja. Komolyan nem tudom mi lehet vele, pedig mindent megkap.2010. jún. 10. 08:43
2/3 anonim válasza:
lehet, hogy valami zavarja rajtad. ez lehet valami illat(uj deo, spray, parfüm, tusfürdő, amit eddig nem érzett a cica), vagy ha másik állathoz nyultál előtte, vagy megijedt töled nagyonegyszer, amikor neked fel sem tünt.
3/3 anonim válasza:
szerintem öntudatra ébredt. Játsszál vele sokat.
Egy valamit azért tisztázz vele kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy rendesen, élesen lát-e. A pupilláját, ha megfigyeled akkor meg lehet határozni. Ha rendben van a szeme akkor az első gondolatom él, kiegészítve azzal hogy játszani akar.
Amúgy ez a nyomott meleg is nyűgössé teszi az állatokat.
Érdekes módon az én rátarti macskám is bújósabb télen:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!