Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vettem egy fekete perzsa...

Vettem egy fekete perzsa cicát és kiváncsi vagyok hogy hány %-ban perzsa? Az apja egy törzskönyves fekete perzsa és az anja egy törzskönyves britrövid szőrű.

Figyelt kérdés

2018. márc. 15. 08:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

Küldő: Anett42

Címzett: Ismeretlen válaszoló

Időpont: márc. 21. 07:13

Előzmény: A kérdésre írt válasz: Vettem egy fekete perzsa cicát és kiváncsi vagyok hogy hány %-ban perzsa? Az apja egy törzskönyves fekete perzsa és az anja egy törzskönyves britrövid szőrű.

"Gentekiai vizsgálat????? Nem mindegy?"

Az üzenet: Igazából nem fogom meg csinálni de le kell valahogy nyugtatni a válaszírókat nem írhatom azt vissza amit gondolok hogy mi bajuk van avval ha vettem magamnak egy szép sőt gyönyörű cicát és hogy szerintem igen is megérte mert egy nagyon szeretetre méltó hálás cica.Amúgy azért érdekelt hogy hányszázalékban perzsa mert gondolkozok még rajta hogy kie ivartalanítsam mert ha 97%ban perzsa akkor lehet hogy elviszem pároztatni és a kiscicákból 1-et megtartom a többit meg elajándékozom mert nem azért vettem hogy feketén tenyésztői engedélynélkül úgy áruljam a kicsiket hogy fajtiszta perzsa.Ha valamit nem értesz még csak Írj rám válaszolok.

2018. márc. 25. 18:26
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9181805-egy..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__9214442-men..

Ez a 2 kérdés is az ő kérdése. Mindkettőre válaszoltam, és írt privát üzenetet nekem.

Látja rajta ő is, hogy nem 100%-osan perzsa, hisz a szőrével nincs megelégedve (nem hasonlít eléggé a perzsára), ezért kérdezte.

Hány százalékban perzsa? 50%-ban. a másik 50 pedig brit. Az, hogy az apjától, vagy az anyjától örökölt több külső fajtajelleget, nem számít. Ha tökre úgy néz ki mint egy brit/perzsa, akkorsem lesz 100%-osan (fajtatiszta) brit, mert az apja nem az.

Gratulálok hogy szaporítani akarod a házimacskádat csak azért, mert hasonlít a perzsákra. Ha perzsa masckát akarsz, vegyél tenyésztőtől, ha meg csak olyan macskát akarsz, aki hasonlít a perzsákra, ott a menhely.

2018. márc. 25. 18:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Most komolyan azt írtad kedves elöttem szóló válaszoló,hogy menjek el menhelyre és vegyen még eggyet.Nem kért illetlen eggyátalán nem hasznos válaszokat.Mondta hogy nem akarja feketén tenyészteni csak egyszer fedeztetné és utána roktön ivartalaníttatná a cicát.Szerintem felelősség tudó és én beszélgettem vele és kébzeljétek el hogy 3 tenyésztőtől is kért tanácsot és véleményt.
2018. ápr. 2. 09:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Személyiségzavarod van?

Te akarod szaporítani ha hasonlít a perzsára. És elkezdesz beszélni arról, hogy egy másik ember milyen jó szaporító.

"Amúgy azért érdekelt hogy hányszázalékban perzsa mert gondolkozok még rajta hogy kie ivartalanítsam mert ha 97%ban perzsa akkor lehet hogy elviszem pároztatni és a kiscicákból 1-et megtartom a többit meg elajándékozom mert nem azért vettem hogy feketén tenyésztői engedélynélkül úgy áruljam a kicsiket hogy fajtiszta perzsa."

2018. ápr. 2. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
ja és elárulnád milyen tenyésztőtől kapta azt a tanácsot hogy nyugodtan pároztassa a keverék macskáját, ha hasonlít a perzsára? mert akit én ismerek tenyésztőket (majdnem mindet, hisz én is az vagyok), egyik sem támogatja ezt.
2018. ápr. 2. 11:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Nincsen személyiség zavarom próbáltam egy másik telefonról választ küldeni mert akkor hátha nem lesztek ilyen elitélők.(Tudom sunyi dolog)Amúgy a tenyésztőket a szülésről és a fedeztetésről kérdeztem.És látom még mindig nem értitek,hogy nem akarom a piciket eladni úgy mint a fajtiszta cicákat.A lány perzsák csak azért érdekelt hogy nőhet e még a szőre meg hasonló hogy hogy fog fejlődni,mert szerettem volna tudni hogy később milyen lesz a külseje.
2018. ápr. 7. 06:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazából én teljesen azt hittem hogy nem elítélő válaszokat küldtök hanem segítetek nevelési tanácsokkal ajánlatok a szőréhez fésűtt jó fajta tápot tanácsokat adtok a szülésről hogy mire figyeljek...,de sajnos nem így lett.KÖSZÖNÖM A SEGÍTŐKÉSZ KEDVES VÁLASZOKAT.
2018. ápr. 7. 06:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy fajtatisztaként akarod eladni, hanem hogy így is rengeteg a szaporulat, annyi házicica van az utcán is és a menhelyeken is mint égen a csillag.

Így, hogy nem fajtatiszta, nem lehet tudni milyen lesz a szőre.

2018. ápr. 7. 11:42
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vlaszokat úgy döntöttem,hogy ivartalanítom fogom.Később lehet hogy veszek fajtiszta törzskönyves perzsát valódi tenyésztőtől,de a mostani cicát biztos hogy nemfogom szaporítani.
2018. ápr. 8. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:

ha tenyészteni akarsz az lesz a legjobb, de fontos hogy tudd: macskaegyesületnél kell regisztrálni, ahova le vannak írva a szabályok. folyamatosan tesztelni kell a macskát, nem szülhet akkor amikor tüzel, minimum 8 hónapnak el kell közte telnie, stb.

én most kezdtem a tenyésztést, egyelőre 2-3 milliós a kiadásom. szóval számolj vele hogy nem olcsó mulatság.

2018. ápr. 8. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!