Vérezget a cicám az intim részéből pár napja, de jol volt egészen mai napig. Ma már nem evett nem ivott. Mi baja?
Ohh hálistennek :( Legalább kértetek időpontot ovartalanításra? Amúgy én úgy tudom, terhes cicákon is elvégzik a műtétet. Mielőtt elvittük volna ivartalaníttatni a mi lánymacskánkat, megkérdeztem ezen az oldalon, hogy ha teherbe is esett már, mennyi ideig műtik meg, mármint mennyi idősek lehetnek max a kiscicamagzatok? És ott írták, hogy morbidnak tűnik(mwg az is), de akár az utolsó pillanatban, szóval a fialás előtti
utolsó napokban is elvégzik a műtétet.
Egy óra hossza alatt megvizsgálta, kivette a méhét és haza is értetek? Ezt nevezem. :O
Egyébként egyet árulj el, mert tegnap óta ezen gondolkozom (meg a macskádon): láttad, hogy halott magzatokat szült, ami élt, az is elpusztult. Hogy a jó franc*a nem fordult meg a fejedben, hogy el kéne vinni orvoshoz legalább ellenőrzésre az anyamacskát? Hogy a bánatba tudtad ezt ilyen közömbösen végignézni, kölyköket nyilván elástad, vagy kidobtad, és totál nyugodtan elvoltál, hogy hát halott kölyköket szült, így sikerült. Hogy a fe.ébe sikerült ezt így félvállról venni? Úgy mégis?
Úgy értem, hogyhogy nem jutott eszedbe, hogy megmutasd az anyjukat egy állatorvosnak ezek után rögtön a szülés után.
Ha eleve befogadtad, meg mikor rosszul lett, ide is írtál. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!