Tegnap ivartalanították a cicánkat, azóta nem evett és nem ivott, ez normális?
A műtét előtt este evett utoljára, este 8-kor elvettük a tápos és a vizes tálját is. Tegnap délelőtt volt a műtét, délután hozhattuk haza. Szédikélt, el-elesett, rátettük a gallért, azzal meg végképp olyan kis szerencsétlen lett.Mentünk utána, nehogy valami baja legyen.Egyszer hányt (mondták,hogy valószínűleg fog),pisilt is kétszer,de enni, inni semmi.
Nagyon aggódom!
Levettem a gallért, bebújt a pad alá és persze egyből elkezdte nyalogatni magát,úgyhogy visszatettem a gallért.
Lehet attól nem tud enni?Vagy tudna,csak még nem akar?
Itt fekszik most mellettem,teljesen ki van merülve...olyan kis szerencsétlen.
Mit tegyek, hogy jobban legyen?
Kb. 24 óra a műtéttől számítva, mire teljesen kiürül a szervezetéből az altatószer. Ha addig sem kezd el enni, akkor mindenképpen hívd fel a dokit.
Vizet fecskendővel tudsz neki adni pár kortyot, kellene is.
Kínálj neki nagyon ízlő kaját, akár kézből is.
Evett és ivott is a cica,pisilni is volt.A gallért levettem róla, mert meg sem mozdult, csak gubbasztott egy helyben a padlón (a kanapéra is én tettem fel). Csináltam póló ujjából ruhát neki - itt is és máshol is olvastam róla -,teljesen megváltozott a kedélye. Jön-megy,amennyire tud, mosakszik.
Furán néz ki nagyon, mert kis vékony így, eddig nem is láttam a nagy szőrétől,hogy milyen karcsú a teste.
Aggódtam érte nagyon. Ha nem változott volna a helyzet, nem hagytuk volna éjjelre orvos segítsége nélkül.
Remélem ezután jól alakulnak a dolgok.
Ha evett-ivott is, akkor már rendben lesz, ne aggódj.
Az altatószer viseli meg ennyire őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!