Mi lett? Történ már ilyen valakivel? SÜRGŐS LÉGYSZ ÍRJATOK!
Ne nagyon hurcold te a kicsiket!
Hagyd hogy a cicamama találjon egy csendes helyet nekik ahol felneveli őket.
De ha úgy neveli őket, hogy nincsenek emberközelben, akkor nem lesznek aranyos kis cicusok, nem fogják szeretni az ember és megszelídíteni is alig lehet majd őket.
Mi pl csináltunk egy dobozt(fa, vagy műanyag) csak egy ajtaja van.
beletettük a rongyot amire rászült és betettünk a kiscicákat, és olyan helyre raktuk, ami viszonylag védett de ha kimentünk az udvarra akkor ott voltunk velük. és olyan kedves cicákok lettek, dorombolósok, meg emberszeretők.
Ja igen a kandúr megöli a kicsiket, mert akkor pározhat az anyjukkal.
Több dolog is történhetett.
1.) Az anyuka biztonságosabb helyre akarjak őket vinni, hogy fogdosd a kiscicákat :)
2.) Megölte őket egy kandúrcica [bár akkor meg kell, hogy találd valahol a holttestüket az udvarban-szerintem]
3.)Járt ott egy vadászó állat, és az ölte meg őket [mikor az anyuka nem volt a dobozban].
4.)Életképtelennek gondolta őket az anyjuk, ezért elvitte őket.
5.)Az anyacica azért vitte el őket, mert úgy érezte, hogy nem tudna bírni mind a 4 szoptatásával.
Én az első, negyedik és ötödik pontot tartom legvalószínűbbnek, dehát nem tudhatom! :D
Az én cicáim is nagyon hordozgatik a kiscicákat, csak ők ki, a teraszra :P vagy a hűtő háta mögé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!