Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez komoly? Topapro.hu ingyen...

Ez komoly? Topapro.hu ingyen perzsa cica ez igaz?

Figyelt kérdés

2018. márc. 1. 11:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
És természetesen szó sincs róla, hogy te valaha bármit is fogsz kapni tőlük, vagy hogy egyáltalán léteznének ezek az állatok. Egyszerűen lenyúlják a hiszékenyektől a pénzt.
2018. márc. 1. 12:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor az oldal letörölhetné, az ilyen hirdetéseket.
2018. márc. 1. 12:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Idő, mire kiderülnek ezek. És hát egész addig, amíg nem érkeznek meg az első feljelentések, bejelentések az oldalnak, miért ne lehetne igaz a történet?

Amíg lesznek olyan emberek, akik elhiszik, hogy ingyen (avgy akár féláron) kapnak perzsamacskát, parfümöt, autót, addig lesznek, akik ezt kihasználják.

2018. márc. 1. 12:44
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak tudod, ki ne hinné el először, ha egy ilyen oldalon van kirakva.
2018. márc. 1. 12:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a fura, hogy valaki elhiszi. Az a baj, hogy manapság teljesen tájékozatlanok az emberek, hiába van az internet. Több tanulmány is kimutatta, hogy az emberek jelentős része egyáltalán nem tud megkülönböztetni igaz és hamis híreket. Sokan úgy vannak vele, hogy ami le van írva, az igaz. Meg egyébként ha olvasol újságot (híroldalakat), akkor az elmúlt 15 évből elég sok ilyen történetet olvashattál az ilyen csalásokról is.
2018. márc. 1. 14:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mit értesz az alatt, hogy "ki ne hinné el, ha egy ilyen oldalon van kirakva"? A Topapro, ahova bárki bármit feltehet az mitől lenne hiteles?
2018. márc. 1. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
anno én is találtam egy ilyen cica hirdetést, írtam a hirdetőnek. azt mondta hogy tk-sak a cicák. elkértem a törzskönyvet. de nem küldheti el mert információk vannak benne, stb, ha érdekel a cica vegyem meg. ezek csalóak, csak a pénz kell nekik. nem szabad a tipikus fordítóval megfogalmazott hirdetéseket komolyan venni. Az, hogy ingyen van kiírva, nem jelenti azt, hogy e-mailben nem ír horrorárat neked.
2018. márc. 1. 18:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha valami magyartalanul van, tehát nem falusiasan, hanem láthatóan google fordítóval, azt az élet bármely területén felejtsd el. Akár macska, akár befektetés.

A topaprós google fordítós macska hirdetéseknek (van bengáli, meg akármi más is tömegével, de lehet, h a startaprón van ennyi sok, már nem emlékszem), utánajárt egy újságíró, olvastam erről egy cikket egyszer. Valami Afrikában élő ipsénél kötött ki, végeredményben macskáról szó sem volt, talán csak valami pénzlenyúlásról. Persze a cikket nem találom.

Egyébként pedig igen, előfordul fajtatiszta macska is ingyen elvihető hirdetésben, perzsát is láttam már, más fajtát is, nyilván van akinek sürgős, illetve nem a pénz a fontos, hanem, hogy a macska jó helyre kerüljön. Nyilván az ilyen hirdetéseknél magyar név, elérhetőség és személy van megadva, és eredeti magyar nyelven íródott a hirdetés.

2018. márc. 1. 18:45
 19/23 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy google fordítót használ. Akkor kamu az egész
2018. márc. 1. 20:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a fentieken kívül az is gyakori, hogy a hirdetést azért jelöli ingyenesnek valaki, hogy több embernek jelenítse meg pl. szűrésnél. Aztán érdeklődésnél derül ki, hogy amúgy ez is szaporító és csak eladná, dehogyis ingyen... :)
2018. márc. 1. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!