Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hány hetesen adhatóak "örökbe"...

Hány hetesen adhatóak "örökbe" a kiscicák?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom 6 de valaki 8-at mond.Mi 6 hetesen válasszuk el őket a hétvégén....
2010. jún. 8. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Legjob 10-12 hetes korban, de előtt is elvannak egyedül ha kell.
2010. jún. 8. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Amikor már tudnak egyedül enni. Van aki már 6 hetesen elválasztja őket.
2010. jún. 8. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Már 3 hetesen is tudnak egyedül enni de a fejlődésüknek fontos hogy az anyjuk mellett lehessen a többi kiscicával. Az enyém is 6 hetesen jött hozzám és lám nem tudja hogy kell játszani, mert nem tanulta meg hogy mi az ami fáj a másiknak és túl durva.
2010. jún. 8. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Minimum 8 hetesen.
2010. jún. 9. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a 8-10 hetes kort tartom ideálisnak. Ahogy 20:57-es írja, a korán elválasztott cicák bizony a gondozón tanulnak meg játszani, ami igen fájdalmas tud lenni. A mi macskánk is kb. 6 hetes korától volt elválasztva, és amig fél éves nem lett, folyton sebes volt a kezünk a sok harapástól meg karmolástól. Egszerűen nem ismert határokat.
2010. jún. 15. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!