Nem baj, hogy így adtam a gyógyszert neki?
Figyelt kérdés
Cicámnak fájt a torka a dokitól tegnap kapott antibiotikum szurit és három napig gyógyszert kell neki adni, viszont a gyógyszerből kicsit többet adtam neki véletlenül, mert megszaladt a fecskendő ( az ételébe kevertem bele, úgyhogy csak a felét adtam neki oda) nem lesz így baj?2018. febr. 20. 18:44
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:) és, ha véletlenül meghaladtam a napi adagot? :( nem tudtam, hogy ennyire sok jön ki, ha megnyomom a fecskendőt:(
2018. febr. 20. 18:54
3/4 anonim válasza:
Nem lesz baj, de a gyógyszert érdemesebb lenne közvetlenül a cicába adni (fecskendővel a szája sarkába a torka felé adagolni óvatosan, a fecskendőben csak egyszeri adag legyen, szükség esetén vízzel higítva), mert az étellel nem biztos, hogy minden megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!