Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicám tappancsai hámlanak. Mi...

Cicám tappancsai hámlanak. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Az összes kis talplárnácskája hámlik. Ahol lehámlott ott egészségesnek tűnik a bőr, nem látom hogy gyulladt lenne, nem gennyes, nem nedvedzik, és nem is fájlalja. Neten körbenéztem mindenféle keresőszóval, de nem találtam semmit.

Találkozott már valaki hasonlóval?

2018. febr. 19. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Bentiek, vagy kintiek, esetleg kétlakiak?

Ha kimehetnek, akkor esélyes, hogy a só marta meg a mancsukat. Ha lakáscicák, akkor fogalmamsincs.

2018. febr. 19. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet parakeratózis.

De valószínűleg csak az igénybevételtől olyanok neki. Kijárós macska?

2018. febr. 20. 02:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Panelházban lakom, így benti cica, csak az erkélyre szokott kimenni.

Igazából gondoltam már arra is hogy öreg cica már szegénykém (12 éves), hátha azzal van összefüggésben. Hülyeség miatt meg nem akarom állatorvoshoz vinni, megkímélném ettől a tortúrától, ha megnyugtató válaszokat kapok :))) (meg persze ha nem rosszabbodik a helyzet, ezesetben mindenképp orvoshozmenetel lesz)

2018. febr. 20. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi okod aggódni, általánosságban azt szoktuk mondani, hogy amíg egy elváltozás semmiféle problémát nem okoz az állatnak, és a milyensége sem változik, akkor minden bizonnyal ártalmatlan a dolog.
2018. febr. 20. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. febr. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!