2-3-szor.
Felnőtt macskára vonatkozik.
Ha többet pisil, vidd orvoshoz, húgyúti betegségre, vagy húgykőre utal.
Az alom (cseréje) miatt kérdeztem.
3 cicánk van, és most, a téli időszakban bent alszanak.
Hiába késő este még kimennek, reggelre ugye ismét kell nekik, és hát az alom (este frisset teszek nekik) ellenére elég büdi van, mikor kelek.
Nálatok hogy van ez? Milyen típusú almot használtok (nekem Penny-ből való van)?
Egyáltalán, számít a márka ilyen téren?
Igen, számít. Gondolom a Pennys az csomósodó, abból úgy kell kiszedni a termékeket csomóban, a pisit is.
Mi szilikátosat használunk, jobbfajtát (zooplusról a Tigerinot), nem szaglik, a vizeletet magába szívja, nem csomósodó. Fressnapfben is van a saját márkásuk, szilikátos, az mondjuk elég drága. Van aki itt tud jobbfajta csomósodót, a gyiken, én mondjuk az elején több félét végigpróbáltam, mi ennél maradtunk, és szilikátosat nem is tudok másmilyet ajánlani, mert amiket állateledeles boltban vettem, egyik szörnyűbb volt, mint a másik.
Itt van sok minden, még a biológiailag lebomló Cat's bestet szeretném kipróbálni, fressnapfben is kapható. Vélemények szerint nagyon kiadós is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!