Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miert kakil vereset a kismacsk...

Miert kakil vereset a kismacskam!?

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem eszre, hogy veres a szeklete.Mi lehet a baja?
2010. jún. 7. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

az enyémmel is ilyen volt,

szegényem valószínüleg mérgezett egeret evett

és annyira rosszul volt hogy négy napig mindennap vittük a dokihoz szurira. a Második nap estéjén annyira rosszul lett, hogy este elbúcsúztunk tőle, hátha.... =(

de aztán jobban lett =)

persze nem biztos hogy a te cicáddal is ez van, (remélem hogy nem)

ugyhogy beszélj a dokival és

JOBBULÁST neki =)

2010. jún. 7. 20:43
 12/19 A kérdező kommentje:
O bent van a lakasban, szoval az eger kizarva.Es nem is ehetett semmi karosat( esetleg az almot:-) De egyebkent nem latszik, hogy valami baja lenne, jatszik, ugral ossze-vissza, dorombol, es eszik-iszik is normalisan.Most megint kakilt, megneztem, es most nem veres, de azert holnap felhivom a dokit.
2010. jún. 7. 21:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Amugy bocsi 67%-os, en azt hittem, hogy ram mondod, hogy allatkinzo:-) Csak most esett le a tantusz:-) Akkor meg jo, hogy felpontoztalak:-)
2010. jún. 7. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:

20:43 as vagyok

akkor bocs, csak egy tipp volt, remélem semmi nagy baja sincs a cicádnak =)

2010. jún. 7. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:

szia! lehet, hogy csak kemény volt a kakija és egy kicsit berepedt a végbele.ha a következő, amit néztél nem volt véres, remélhetőleg nincs nagy baj. főleg, ha amúgy jókedvű is a kis cic.

majd írjál róla légyszí.

üdv-cicás-

2010. jún. 8. 09:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Na sziasztok!Beszeltem az allatorvossal, es azt mondta, hogyha nem alvadt a ver, akkor nem gaz(mert az azt jelentene, hogy valahol belul verzik.De neki piros volt, es azt mondta a doki, hogy valoszinuleg a kaja az oka.(mert felnott konzervet adtam neki, nem kismacskanak valot.)Azt mondta, hogy vegyek kismacskakonzervet, es akkor elmulik neki.
2010. jún. 12. 19:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondta, hogy azert verezhet, mert nemreg allt at a tejrol a normalis kajara, es a nagyobb macskaknak valo kajat meg nem tudja ugy megemeszteni, vagy valami ilyesmi.
2010. jún. 12. 19:19
 18/19 anonim ***** válasza:
az jó. végre jó hír. örömteli cicázást :)
2010. jún. 12. 20:45
 19/19 anonim válasza:
0%
nemkéne olyan erősen toszogatni
2010. jún. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!