Erkély, ablakok =Macskabiztos lakás?
Lett egy macskám és egyelőre egy olyan ablak van, amit nyugodt szívvel nyitva merek hagyni, de azt is csak akkor, ha itthon vagyok.
De a kérdés kardinálisabb része, hogy az erkélyt hogy lehetne biztonságossá tenni?
Van olyan, aki berácsozta az erkélyét?
Hogy lehet úgy megoldani, hogy nyitva lehessen hagyni az ablakot?
Érdekelnek a saját tapasztalatok, de akár a jó ötletek is. Illetve macskarács készítő cég mesterember adatait is szívesen fogadom.
Nagyon vigyázz!! Az én egyik cicám egyszer kiesett az ablakon! Utána hómapokig lábadozott!! Most nálam is tyúkháló lesz felszrelve, a hétvégén csinálják meg.
Szerintem az erkélyt berácsozni jó ötlet. Csak mindenképp kissebbek legyenek a lyukak mint a cica feje. :)
Nálunk a másodikon volt macska,de nem esett ki,az erkélyen a virágtartókba (muskátli) szokott napozni. Volt olyan is hogy az ablakpárkányon nézegetett a huzat becsapta az ablakot és kint maradt. Nyávogott és beengedtük,soha nem esett le,nagyon magabiztosan mozgott,de tudta h magasan van mert az ölünkben félt ha az ablakhoz vittük.
Volt olyan is hogy egy ismerősnek a hatodikról leesett a macskája és 100000ft felett volt a műtét meg a kezelések,stb...
Majd meglátod hogyan viselkedik a macska,de ha magasan laktok akkor találj ki valamit,mert veszélyes.
Köszönöm a jó tanácsokat, természetesen vigyázok rá.
Épp ezért keresem a legjobb megoldást. Az biztos, hogy biztonsági rács nélkül nem lehet megoldani. Viszont eddig csak kovácsoltvasat találtam.
Igazából ember kellene nekem, aki megcsinálja. Ki foglalkozik ilyennel? Macskarács készítő?
21'56'' ki rácsozta be nektek az erkélyt?
Mindenképpen szakember kell, mert gondolom van valami biztonsági felszerelése, vagy kiköti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!