Két éves a cicám, és a farka tövében a háta felöli részen kikopott a szőr, sűrűn vakarja, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Féregtelenités megvolt,bolha elleni cseppeket használtam rá.2018. febr. 11. 16:52
1/5 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, ő vesz a bőréről mintát és megmondja mi baja van. Lehet simán valamilyen atka is, de allergiás is lehet.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a bűzmirigye telt meg. Elvileg a kutyáknál problémás inkább, de az én cicáméból rengeteget kinyomott a doki, meg is lepődött. Én is azért vittem el, mert rengeteget vakarta, harapdálta a farka tövét.
3/5 anonim válasza:
Az én cicámnál ilyen volt. Allergiás volt valamire. Kapott szurit.
Vidd el dokihoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket,én is erre gondoltam,holnap el is viszem a dokihoz. Allergiára nem is gondoltam,de igaz sosem tudni.Érdekes hogy minkét oldalon szabályos folt van,a farka felett nem alatta. gondoltam,hogy beszorult valahová.Viszont piszkálja ami nem jó. Holnap többet tudok majd,ha ránéz az orvos.
2018. febr. 11. 19:14
5/5 A kérdező kommentje:
Az orvos ekcémát gyanít, csirkés kaját hanyagoljuk és hipoallergen tápot, száraz eledelt ajánlott. Kapott szurit, két hét mulva ránéz. Remélem rendbe jön.
2018. febr. 13. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!