Lehet, hogy a macskám himnős? Annak ellenére, hogy nőstény cica, már kiscicája is született, himek módjára jelől. Hogy lehetne róla leszoktatni, egyáltalán ez normális?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 00:52
1/6 anonim válasza:
Van amelyik nőstény macska is jelöl, igaz ritkább jelenség. Leszoktatni nem tudod, inkább ivartalanítani kellene.
2/6 anonim válasza:
Nem hímnős, hanem ivaros. Dúlnak benne a hormonok.
Az ivartalanítás több, mint valószínű, hogy megoldaná a problémát
3/6 anonim válasza:
Gondolom szoktad vinni orvoshoz, mint minden valamire való felelős állattartó. Akkor már rég kiderült volna, ha hímnős. Illetve egy felelős állattartó már rég ivartalanít az első tüzelés előtt.
4/6 anonim válasza:
Az normális, ha jelöl, a nőstények is szoktak.
A megoldás: ivartalanítás.
5/6 anonim válasza:
Nekem az egyik ivartalanított nőstény cicám szokott jelölni, úgy, mint a kandúrok. Teljesen ki tud akasztani. Egyelőre nem igazán tudtam leszoktatni, mert sokszor nem vagyok ott, amikor összepisil valamit.
4-5 éve lett ivartalanítva, de csak nemrégiben kezdte el ezt. A többi macsekom is ivartalanítva van, úgyhogy fogalmam sincs, miért csinálja.
6/6 anonim válasza:
A szomszéd nőstény macskája is ivartalanítva van, mégis p..isálgat össze-vissza. Tehát a teritórium-jelölés nem ettől függ, hanem az adott macskától. Leszoktatni nem lehet róla, max elviselni a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!