Más szerint is félelmetes a házimacska párzási éneke?
"hátrafelé mutató tüskék találhatók"
Nehogy már kemény és szúrós tüskék legyenek! És annyit is tudni illenék hogy a macskák vernyognak akkor is mikor még méterre vannak egymástól sőt akkor vísítanak a legjobban.
Aki nem hiszi, járjon utána. Neked kifejezetten javaslom a tapasztalati utat.
Mindenesetre itt egy elég jó leírás, keresd meg a szövegben, hogy "6. The presence of penis spines in the male cat:" Kép is van. :)
Nem azért mondom, de az én fiú macskám ad ki ilyen szörnyű hangokat. Szóval nem biztos az, hogy a lány macska nyávog annyira mert fáj neki.
Vidéken lakom, itt szinte mindenkinek van macskája, nekünk több is.
Sokszor hallom.
Néha számomra is ijesztő mindig aggódom nem esik-e bajuk, mert annyira szörnyű hang...
Valóban olyan, mintha kisgyerek sírna én is sokszor tapasztaltam.
Azt szeretem, amikor felettünk lévő háznál csinálják aztán a két oldalszó szomszédnál is és szinkronban, stereoban szól vagy hogy mondjam :D Nagyon kegyetlen... engem meg az idegbaj kerülget, bár szerencsére a közvetlen közelből a kutya elkergeti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!