Mi a véleményetek a Snowshoe és az Amerikai Rövid Szőrű macska fajtákról?
Nem gondoljátok, hogyha már valaki fizet egy fajtatiszta állatért, s nem örökbe fogad, akkor az inkább legyen kicsit különlegesebb az említett fajtáknál?
Úgy értem, hogy azért ezeket szerintem a nagy átlag házicicának nézi...
És azért 100 000 + pénzbe kerül.
Lehet hasonlót, vagy nem hasonlót, de szintén unalmas külsejűt találni menhelyen, ingyen és még segítessz is rajta + egy másik cicának a felszabadult hellyel.
Tudom, hohy sznob hozzáállás, de őszintén! Nincs igazam?
Nem unod még ezeket a snowshoe kategóriájú kérdéseket? Mert nekem kicsit ez az unalmas már.
Mindenki olyan fajta macskát vesz magának amilyet akar és nem az alapján választ macskát hogy az átlag minek nézi vagy az átlag embernek mit jelent, hanem hogy neki mit.
Az meg no comment amikor valakinek ennyire csak a külsőség számít hogy ennyi pénzért már valami extravagáns macskát akar a házimacskák meg unalmas külsejűek stb....
Normális esetben, ha valaki fajtatiszta cicát vesz, nem azért teszi, hogy villoghasson vele. Márpedig amit leírsz, úgy hangzik.
Én pl. nem azért vettem egy adott fajtájú macskát, mert az érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Évek óta vágytam erre a fajtára, hónapokig keresgéltem tenyésztőt, és egy percig sem gondoltam arra, hogy a szomszéd Mari néni majd esetleg "egyszerű házimacskának" nézi a cicámat.
Ha valakinek nincs olyan, ami megfogja egy adott fajtának a jellemében, küllemében, akkor valóban menjen menhelyre. De ha nagy vágya egy bizonyos fajta, akkor annak az embernek nem az fog számítani, hogy pl. a brit rövidszőrűjét vagy karthauziját szürke házinak gondolják-e vagy sem.
Nem ő tette fel a többi kérdest !!!
Miért kell egyből (egy ismeretlent) szidni???
Nekem Snowshoe van. És megérte a pénzét ! Nem csak a kinézete hanem a személyisége is egy főnyeremény !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!