Nálatok is sokkal ragaszkodóbbak azok a cicák, akiket születésetektől fogva neveltek?
Nem úgy hoztátok.
Illetve sokkal boldogabbak, ha alomtestvéreikkel élhetnek?
Igen, ezt tapasztaltam hogy ragaszkodóbbak. Ha volt testvérük az azért volt előnyös mert együtt játszhattak. Míg az egyedül lévő kismacska minden más háziállattal próbálkozott játszani ami éppen volt egy falusi gazdaságban.
Ha néhány évesen került hozzánk macska, az sosem lett olyan ragaszkodó mint amelyik a születésétől fogva velem lehetett.
Ugyan, nem születésük óta, de egy párnapos testvérpárt neveltem fel. Mindig agresszívak voltak, támadtak, nem szerették, ha simogatom őket, de ez csak felnőttkorukra lett így. Azóta már nincsenek nálam, ideiglenes befogadó voltam.
Utánuk találtam egy rossz állapotban lévő, 6-7 hónapos kicsit az utcán, persze nem hagytam ott, már másfél éve az életem része, elválaszthatatlanok vagyunk, állandóan engem követ, engem keres, együtt alszunk, mindig csimpaszkodik, hogy vegyem fel, nyalogat. :)
Szóval én is cáfolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!