Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megviselheti-e a kiscicamat,...

Megviselheti-e a kiscicamat, hogy nem vagyok egesz nap vele?

Figyelt kérdés
2 honapos, es nekem sajnos dolgoznom kell reggel 9-tol este 6-ig.A parom is dolgozik, igaz, o delben hazajon 2 orara hosszara, szoval addig van tarsasaga a macsnak.De nem sinyli meg, hogy delelott es delutan egyedul van?
2010. jún. 6. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Húú,akkor biztos ellesz általad kényeztetve ha ennyire odavagy a cicusért^^
2010. jún. 6. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Megviseli. Nekünk is ilyesmi az időbeosztásunk, mint a tiétek, és a cicánk kiskorában keserves nyávogásba fogott amint magára maradt, az első érkezőt is ez fogadta. Sőt, megfigyeltem, hogy mindaddig nyugtalan volt, amíg együtt nem volt a teljes csapat.

Most 9 hónapos, és teljesen lenyugodott: reggel semmi balhé, csak búcsúpuszi (azaz nyalá, kinek mennyi jár) este törleszkedés az érkezőknek, napközben nem tör zúz. Igaz, mindig bőséges papírgalacsin készlettel hagytuk otthon, hogy elfoglalja magát, ha unatkozik.

P.S.

Alig tudtam megírni ezt a hozzászólást, mert bogárra vadászott a kis mocsok, és mindig belefirkált közben, a billentyűzetre lépve. A bogarat közben befalta, de még mindig be-bekapcsol a cicás képernyővédő (unatkozik a szentem).

2010. jún. 6. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Hihi,a Te macsekod is nagy fazon lehet utolsó!:)
2010. jún. 6. 23:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Majd teszek fel rola kepet, csak most nincs nalam a gepem:-)
2010. jún. 7. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!