Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Oltásnál az állatorvos megvizs...

Oltásnál az állatorvos megvizsgálja a cicát előtte?

Figyelt kérdés
Úgy értem nincs semmi baja, de örülnék ha egy általános felmérést csinálna rajta (megnézi a súlyát, belenéz a fülébe stb) vagy ezt külön kell kérni?
2018. jan. 31. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8-as, azért nem kell professzornak lennie senkinek, hogy a macska füléről megállapítsa, hogy tiszta, vagy ragacsos az atkától. Esetleg gyulladt, vagy szép fehér, illetve rózsaszín. Egyébként mi a fenét kellene nézni még rajta, ha a macska nem rázza a fejét és nincsenek tünetei?
2018. jan. 31. 12:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem kell vitatkozni, megkaptam a válaszokat :) ha esetleg nem nézne rá, akkor megkérem. Bocsánat, ha nem írtam le pontosan mire gondoltam. Én is mérem a súlyát is és nézem a fülét is, de inkább egy szakemberre bíznám, valamint a súly azért fontos mert mikor hozzám érkezett alultáplált volt és hasmenése is volt + nem is evett, erre kapott gyógyszereket és a doki mondta, ha már rendesen eszik és kicsit szedett magára akkor kaphatja meg az oltásait, bár kicsit később kapja, mint normál esetben.

Szóval senki se hülye, csak nem írtam egyértelműen :)

2018. jan. 31. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekünk meg szokta nézni a fülét, szemét, fogát, lázát, hasát, popóját is :D kérdeznek róla pár alap dolgot, és ha nincs semmi, beoltják.

Ennél többet nem igénylek én se, mivel szoba macska, úgyis feltűnne, ha valami komoly baja van.

2018. jan. 31. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor én vittem a cicámat, a doki megtapizta, megnézte a füleit és a szőrzetét fésűvel, megmérte, megkérdezte, van-e valami probléma, kicsit nyugtatgatta, és utána oltotta be.
2018. jan. 31. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia. A mi állatorvosunk addig nem oltja be a cicut amig át nem tapogatja a hasát,fülébe bele kukucskál,szájába belenéz és meghallgatja. Ha minden okés már mehet is a szuri :)
2018. jan. 31. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!