Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak, találtam egy...

Mit csináljak, találtam egy macskát a kertünkben?

Figyelt kérdés

Tegnap találtam. Kb fél, egy év közötti lehet ránézésre. Minden kis zugba bebujik, nagyon rémült, ha egy autó elmegy az utcán összerezzen. Ez van vele már két napja. Próbáltam neki enni, inni adni, de nem fogad el semmit. Mikor simogatom, ahogy hozzáértek ad egy halk morranás szerű hangot, aztán úgy tűnik, hogy tetszik neki, de hirtelen elkezd fújni.

Néha azt csinálja, hogy kintről felugrik az ablakpárkányra és nyávog, be akar jönni, de ha közelítek felé, megint fúj.

Próbáltam az én cicámat is barátkoztatni vele, de egymásra is fújnak.

Ja és a farkát egyfolytában rángatja idegesen.

Mit tudok vele csinálni? Ez így nem lesz jó, hogy se el nem megy, se nem eszik, se nem iszik. Elkergetni nincs szívem.

2010. jún. 6. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg úgy kaját adni neki hogy leguggolsz és addig tarts a kezedben ételt amíg nem próbálja meg elvenni (közben ne mozogj).Vagy akár egy kicsit játszhatsz is vele madzaggal
2010. jún. 9. 17:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem nagyon játékos a cica. De végre ma evett. Akkor nem eszik ha ott vagyok, csak ha távolabb megyek. Úgy látszik, már nagyon éhes lehetett.

Csak most nem tudom, hogy mi legyen vele. Megtartani nem akarom. Sajnos nem állunk úgy anyagilag, hogy két macskát etessünk, almozzunk, oltassunk, ivartalaníttassunk...

2010. jún. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!