Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskasétáltatás?

Macskasétáltatás?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy miért csinálják ezt hiszen a macska mozog egyedül is! Azt értem, hogy a kutyát, de a macskát!?

2018. jan. 29. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok macska csak benti, és nem szeretné a gazdi ha esetleg elfutna vagy eltűnne vagy ellopnák :) én is pórázon viszem ki csak, nem fogok egy fajtatiszta törzskönyves cicát csak úgy szélnek ereszteni.
2018. jan. 29. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy sokkal ritkább, mint a kutyasétáltatás. Nekem is furcsa, de inkább, mint hogy meglógjon.

Pont tegnap láttam egy nyakörves, rajta ezüst színű bilétával ellátott macskát egyedül. Amelyiknek ilyen van, nem kóborcica. Próbáltam figyelni, hogy mit csinál, hova megy, de aztán eltűnt. Remélem, hazatalált.

2018. jan. 29. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A környékünkön például (Budapest, lakótelep), a földszinti lakások ablakához felállítanak egy kisebb fából készült létrát, és a párkányhoz egy kis kuckót készítenek, ahol meghúzhatja magát a cica, míg a gazdi épp nincs otthon, és nem tudja beengedni. Nagyon ötletes, nekem személy szerint nagyon tetszik. Ezek a cicák egyébként (a többség) el van látva kis címtartóval is a nyakában, ha esetleg elkóborolnának.
2018. jan. 29. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

> Amelyiknek ilyen van, nem kóborcica. Próbáltam figyelni, hogy mit csinál, hova megy, de aztán eltűnt. Remélem, hazatalált.

Érdekes, a mi macskánk 2-3 napokra rendszeresen eltűnik, mondjuk nem is városban lakunk.

2018. jan. 29. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Friss levegőre, ismeretlen szagokra, új ingerekre a macskáknak is szükségük van.

Látok olyat, hogy valaki a tengerimalacát viszi le nyáron a fűbe és látok olyat, aki a gyerek nyusziját.

Azt szólom meg, akik megszólják őket ezért.

Ők az igazán intelligens, szerető és elvárható felelős kedvenc-állattartók szeme,ben.

2018. jan. 29. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
4! Akkor miért írtál, és miért pont tőlem idéztél? Teljesen más egy város. Azért írtam, amit, mert nem mindennapos, hogy egy esetleg törzskönyves, kiállításokra járó, láthatóan féltve őrzött macska szabadon kószál. Egyébként tényleg gyönyörű volt, pedig nem vagyok macskás. Vizslám van.
2018. jan. 29. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!