Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskám éjjel az ágyra, rám...

Macskám éjjel az ágyra, rám pisilt!?

Figyelt kérdés

Ivartalan kinti-benti kandúr, 4 éves. Soha soha nem csinált még ilyet.

A hálószobában alszik velünk, az alomja kinn van egy fedett, zárt teraszon. Kb 18-20 órákat is kibír anélkül, hogy kimenne. Ha mégis sürgető dolga lenne, eddig mindig felébreszett.

Konkrétan a lábam mellé pisilt, reggel vettem észre hogy csupa olyan a pizsim. Aztán visszafeküdt aludni a pisitől kb 30 centire.

Ez jelölés, vagy mi? Nem értem :-(

Hogyan szagtalanítsam/ tisztítsam a matracot?

2018. jan. 27. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Vigyétek be az almot a szobába és kész.

Ezen nem tudom mi olyan bonyoult.

Nálunk is a szobában van az alom(akár fedett macska wc-t is lehet venni). Kb hetente 1-2 alkalommal használja ott bent a szobában, akkor kitakarítjuk utána és kész.Nincs szaga, nem zavar minket.

Általában nálunk is kikérezkedik wc-re,az udvarra, de ha bent jön rá vagy nem tud jelezni,akkor bent megy el a szobában az alomra.

Nem mondanám állatkínzásnak, de nem is túl állatbarát megoldás, hogy a saját kényelmetek érdekében(vagy passz miért) nem viszitek be az almot neki. Hosszú távon nem egészséges,ha tartogatnia kell a pisit vagy a kakit. Vidd be neki kérlek

2018. jan. 29. 06:51
 12/12 anonim ***** válasza:
7%
Semmi gond az én nőstény cicám is csinált már ilyet! Csak területet jelölt!
2018. febr. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!