Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy fog lejönni a macskám?

Hogy fog lejönni a macskám?

Figyelt kérdés

A macskánk megijedt és felmászott egy nyárfára,nagyom magasra.Most csak ül ott,és figyel...Nem úgy tűnik,mintha le akarna jönni.A gyerekek gallyakat dobálnak a fára,azt hiszik,akkor megijed és lejön.Szerintem ez nem jó ötlet.

Nem várhatunk ott napestig,hogy lejöjjön,az ablakból látjuk,tehát közel van,de mivel még nem járt kint egyedül,félek,hogy ha lejön nem talál majd haza...vagy nem is akar.Nem tudom,mit csináljak.Nem ülhetek ott ki tudja meddig a fa alatt...Létráról nem elérhető.

2010. jún. 5. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

Esetleg ásd körbe a fát?

Habár... Egy kolléganőm macsekja a tizedikről zuhant ki, és nem lett baja.

Az enyém egy udvari fáról zuhan majd, első ága 15m magasan. Már kóstolgatja a fát, de utoljára 2.5m magasságban még időben lekaptam.

2010. jún. 5. 23:09
 32/53 A kérdező kommentje:
Most kieszeltem,hogy leviszem az almostálcáját és a tálkáját egy kis kajával a fa alá.A kaját valószínű,hogy megeszik az arra tévedő más macskák,kutyák,de ha lejön a cicám,legalább talál ott valami ismerős cuccot,és talán amiatt ottmarad,vagy visszajár oda.Nem szeretném,ha az lenne,hogy lemászik vagy leesik a fáról és aztán elszalad és nem talál vissza.
2010. jún. 5. 23:13
 33/53 anonim ***** válasza:
Reggelig csak fennt marad a fán...,sztem olyan reggel 6 körül nézzél ki és ha még ott van akkor hivd a tűzoltókat!Ha kirakod az almos tálcáját akkor ha lejönne talán ott marad mellette,ez jó 5let!
2010. jún. 5. 23:32
 34/53 anonim ***** válasza:
Na mi van a macskával?
2010. jún. 6. 08:10
 35/53 anonim ***** válasza:
Nem akarok gonosz és vészjósló lenni, de az én cicám úgy leesett a fáról, mint egy zsák. Szerencsére anyu ott volt a fa alatt és elkapta. Na tehát az van, hogy figyeld a cicát. Talán lejön magától.
2010. jún. 6. 14:34
 36/53 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?^^
2010. jún. 6. 15:12
 37/53 anonim ***** válasza:
Itt vagy?
2010. jún. 6. 15:29
 38/53 A kérdező kommentje:

A cica jól van,reggel kijöttek a tűzoltók és leszedték,bár nem nagyon akarta hagyni magát.

Annyira félt,egész éjjel meg sem mert moccanni,magától talán sosem jött volna le.

Most kicsit depis,meg álmos,de nincs más baja.

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! :)

2010. jún. 6. 15:59
 39/53 anonim ***** válasza:
Hál'Isten:) Vigyázz a cicádra!!! Ingyen volt?
2010. jún. 6. 16:18
 40/53 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy megmenekült a macs!!!^^:)
2010. jún. 6. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!