Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet a cicám ilyen...

Hogy lehet a cicám ilyen kedves és aranyos?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mindenhol azt olvasom, hogy a macskák csak kihasználják az embereket. Én is ezt figyeltem meg. Egyik barátom macskája nagyon ideges típus. Ha éhes akkor bújik, hallgat a nevére, de ha már tele a pocija, akkor figyelembe se veszi az embert. De az én cicám teljesen más. Most tíz hónapos és elképesztően aranyos. Egész nap mellettem van, ha itthon vagyok. Bújik hozzám állandóan. Dorombol akkor is, ha nem simogatom. Ha több jutalomfalatkát kap, akkor pár darabot ide hoz és le rak elém és néz rám, mintha azt szeretné, hogy megegyem. Éjszaka a hátamon vagy a nyakam körül alszik. Nyávog ha megyek el itthonról, ölembe ugrik, ha hazajövök.
2018. jan. 8. 17:15
 1/8 anonim válasza:
41%
Hogy lehet ilyen idegesítő az anyós? :)
2018. jan. 8. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A cicák sem egyformák, ahogy mi sem. Te lehet kedves vagy én most is morgok magamban. Természet függő. Így van ez. Mákod van.
2018. jan. 8. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden cicának más személyisége van. Az én utcáról befogadott cicám is rendkívül bújós, minden nap örül mikor hazaérek, hozza a kis játékát, hogy dobjam el neki.
2018. jan. 8. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szereted, és ezt érzi. Minden ember más, más szokásokkal, ez mind kihat rájuk, minden macska is más, és ti biztosan jobban passzoltok is egymáshoz. De azt megérzik, hogy ki szereti őket úgy igazán, a macskák is, nemcsak a kutyák.
2018. jan. 8. 17:28
 5/8 anonim válasza:
100%

Nekem is van cicám.Születésem óta megvan,és nagyon félek,hogy itthagy.Így öreg korára csak eszik és alszik,néha játszom vele,és olyankor nagyon örül.

Szerintem legyél vele türelmes,és próbálj közelebb kerülni hozzá.Adj neki jutalom falatot ha jót csinál.Hidd el ez nem csak a kutyáknál működik.

2018. jan. 8. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Általában azok az emberek nyilatkoznak így a cicákról,akiknek sose volt,max kinti macska (akiknek az átlagos életkora jóval kevesebb,mint egy szobacicának.)

Sose fogják megtasztalni azt,amit mi,Szoba cica tulajdonosok.

Mérges leszek,mikor a képembe vágják,hogy a macska csak a helyhez ragaszkodok.

Három cicám van, elköltöztem otthonról és sajnos csak az egyiket tudtam magammal vinni,azt aki csak hozzám ragaszkodott.

Új helyre költöztem, többen laknak itt. Érdekes , a cicám csak hozzám jön oda dorombolni,bújni. Csak hozzám "beszél", a lakótársakat le se tojja,hiába szokták ők is etetni. Csak bennem bízik meg.

2018. jan. 8. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt vettem észre,minél idősebb a cica (10év feletti),annál több gondoskodást,simogatást igényel.

Nem csak azt várják el az embertől,ho gy etessék. Azért is hisztizik a macskám,ha játszanu szertne.

Megőrül a celluxokért, de csak akkor ha eldobom neki. Utána nyivákol,hogy dobjam el neki újra.

2018. jan. 8. 18:40
 8/8 anonim válasza:
Nekem 1 éve van macskám. Eddig nem is tudtam, hogy ilyenek is tudnak lenni. Nem gondoltam, hogy ennyire imádni fogom. Olyan mint a tiéd. Annyira jószívű és kedves, ártatlan teremtés. Valamint nagyon okos is. Egyszerűen imádom.
2018. jan. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!