Hogy lehet a cicám ilyen kedves és aranyos?
Nekem is van cicám.Születésem óta megvan,és nagyon félek,hogy itthagy.Így öreg korára csak eszik és alszik,néha játszom vele,és olyankor nagyon örül.
Szerintem legyél vele türelmes,és próbálj közelebb kerülni hozzá.Adj neki jutalom falatot ha jót csinál.Hidd el ez nem csak a kutyáknál működik.
Általában azok az emberek nyilatkoznak így a cicákról,akiknek sose volt,max kinti macska (akiknek az átlagos életkora jóval kevesebb,mint egy szobacicának.)
Sose fogják megtasztalni azt,amit mi,Szoba cica tulajdonosok.
Mérges leszek,mikor a képembe vágják,hogy a macska csak a helyhez ragaszkodok.
Három cicám van, elköltöztem otthonról és sajnos csak az egyiket tudtam magammal vinni,azt aki csak hozzám ragaszkodott.
Új helyre költöztem, többen laknak itt. Érdekes , a cicám csak hozzám jön oda dorombolni,bújni. Csak hozzám "beszél", a lakótársakat le se tojja,hiába szokták ők is etetni. Csak bennem bízik meg.
Azt vettem észre,minél idősebb a cica (10év feletti),annál több gondoskodást,simogatást igényel.
Nem csak azt várják el az embertől,ho gy etessék. Azért is hisztizik a macskám,ha játszanu szertne.
Megőrül a celluxokért, de csak akkor ha eldobom neki. Utána nyivákol,hogy dobjam el neki újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!