Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden finomságot kap a kinti...

Minden finomságot kap a kinti benti cicám, mégis a szomszédhoz jár enni. Már nem tudom mit adhatnák neki hogy itt maradjon?

Figyelt kérdés
Bőséges a repertoár még sem tetszik neki igazán. Kap mindenből pl: pörköltös kenyér, oldalasból is néha, fasirt, párizsit mindig kap és virslit, de bele eszik és át megy a szomszédba mostanság. Nem tudom ott mit kap. Mivel csaljam vissza? Olajos halra gondoltam. Azt még nem kapott. Ötletek?

2018. jan. 6. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a szomszéddal, kérdezd meg, mit ad neki, és egyúttal kérd meg, hogy ne etesse a macskádat.

Macskáknak való kaját adj neki, házi kosztot csak alkalomszerűen, kiegészítésként. Én azt vettem észre, hogy a mi cicáinknak bejönnek a halas dolgok, pl. az Auchan saját márkás halas konzervje, ami csak 100 forint. Egyébként pedig nyers húst esznek kicsi koruk óta, nagyon szeretik.

2018. jan. 6. 23:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért nem adsz neki rendes macskakaját? Lehet persze csirkehússal is etetni, de azért egy átlagos ember nem igazán engedheti meg magának, hogy minden nap azzal etesse az állatait. Vegyél többféle macskakaját, próbálgasd ki melyik tetszik neki és akkor ezentúl olyannal etesd.
2018. jan. 7. 05:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál, azok nem macskának való ételek. Különösen nem a kenyér, párizsi, virsli.

Vegyél neki jó minőségű (magas hústartalmú) macskakaját, és etesd azzal. Illetve kaphat baromfihúst, csirkeszívet nyersen.

Egyébként ettől még lehet, hogy át fog járni a szomszédba. Kérd meg a szomszédot, hogy ne etesse, ha ez téged zavar.

2018. jan. 7. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Tényleg olyan nagy baj hogy a szomszédban is eszik a cicád? Nálunk ez megszokott dolog. A mi macskánkat is etetik a szomszédok, mi is etetjük az ő macskájukat. Sose volt ebből gond vagy vita.
2018. jan. 7. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!