Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor csinálhatja ezt a macskám?

Mikor csinálhatja ezt a macskám?

Figyelt kérdés
Néha előfordul, hogy wc-zés után végighúzza a fenekét parkettán, szőnyegen. A széklete akkor is normálisnak tűnik, de rém kellemetlen szitű...sokszor szőnyeg cserével járt már. Nálatok van ilyen?
2017. dec. 30. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg valami kellemetlen neki. Rendszeresen van féregtelenítve? Bűzmirigye nincs megtelve? Ez a két dodlog jut eszembe, ami miatt viszkethet a feneke.
2017. dec. 30. 08:06
 2/10 anonim ***** válasza:
2017. dec. 30. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hiába adnál neki kettő apait, a macska nem tanul belőle. Ha úgy akarod vagy úgy is neveled, hogy ütöd, nem jutsz semmire vele. Ugyanis a macska az ütések hatására félni kezd, és ezzel csak jól megutál téged, és menekülni fog előled ha meglát.

A válaszolónak pedig: Nekem is hirtelen a bűzmirigye jutott eszembe. Keress fel egy állatorvost, ő meg tudja mondani pontosabban hogy mi a gond. :)

2017. dec. 30. 17:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Normális vagy? Olyanért bántani egy "kicsit" legyen az állat vagy gyerek...amiről nem tehet?
2017. dec. 30. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Aha azért akar velünk bent lenni egész nap a házban mert annyira fél, szinte ki se akar menni. Es szeret engem ez a macska egyébként, de azért mindent nem szabad ráhagyni, nem akarom elkiabalni de mostanában nem is rosszalkodott. Es igenis tanul belőle, ad vissza a végzettséged semmit nem er:D
2017. dec. 30. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy szeret?Mondta?:)

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__2774372-egy..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__309856-mier..

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__2828726-ha-..

Olvasgass kicsit, mert minden normális ember tudja, hogy ha megütöd, félni fog, nem tanul belőle. Hiába próbálod meg elhinni, nem. Amikor mi kaptunk egy olyan macskát "ajándékba", aki rettegett az emberektől, nem az udvarra menekült, hülye lett volna. Inkább a meleg szobában elbújt az asztal alá, aztán előjött enni. Ha úgy érthetőbb: nem feltétlen szeret téged, csak azt szereti hogy meleg van és kap enni.

Ne próbálj meg kioktatni mikor semmit sem értesz az állatokhoz :)

Nekem is van 3 macskám, és kiskoruk óta semmi probléma nem volt velük. Sose mentek fel oda ahova nem szabad, sose törtek össze semmit, sose játszottak velem agresszívan. Tudják hol a határ. És egyszer sem ütöttem meg őket. :) Ki neveli akkor jobban a macskáját?

2017. dec. 30. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen csak azért van bent mert meleg van na persze, azért élvezi ha simogatom meg azért hizeleg nekem mindig, egyszerűen szeret es kesz. Meg tudja hogy itt az ember a fonok szóval ha valami nincs neki megengedve azért nem fog haragudni, amiket linkeltel azok meg mind hülyeség, erőteljesen keményen bántani mondjuk tényleg nem szabad.
2017. dec. 31. 09:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem, reménytelen vagy. Akkor üssed, és hidd el hogy így te leszel a főnök, ő meg imádni fog. Boldog új évet!
2017. dec. 31. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
De mar jól viselkedik, szóval nem ütöm, am gyereknek is szoktak adni kis pofont az emberek ha mar nem birnak vele. Ennyiről meg nem lesz bajuk csak megtanulja nem engedhet meg magának mindent.
2017. dec. 31. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom, neked mégis lett bajod agyilag azoktól a pofonoktól, amiket gyerekkorodban kaptál. Vagy egyszerűen csak elhitted ezt a maszlagot, és most már tökéletesen visszaadod. Másik 75%-os vagyok, és allergiás a gyerek-, macska- és kutyaverésre.
2017. dec. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!