Egy macskának mit lehet venni karácsonyra?
Figyelt kérdés
A barátnőm macskájának szeretnék valamit venni. Szeretnék ötleteket. 28f2017. dec. 22. 22:31
1/14 anonim válasza:
Egy távkapcsolóval irányítható egeret.
2/14 anonim válasza:
Én az enyémnek különleges kaját és jutalomfalatot vettem. Az egyik legjobb barátnőmtől egyszer macskapecát kapott
3/14 anonim válasza:
whiskassal nem lehet mellé lőni ;)
4/14 anonim válasza:
Kaparófa, egy cuki kis pihepuha meleg fekhely, bagy valami játék
6/14 anonim válasza:
(Bárcsak az én barátom is ilyen figyelmes lenne )
Vmi prémium tápot,vagy játékot.
Bár van olyan cicám,aki nem.foglalkozik semmilyem játékkal,csak ls kizárólag a celluxszal. :D
Nehéz játük terén.eltalálni a cica ízlését.
7/14 anonim válasza:
Puha takaró,amit le lehet neki teríteni bárhova,ahol szeret aludni, vagy fekhely a lényeg hogy puha legyen.
Lehet kapni kis bebújós" odút" puha anyagból, ami azért jó,mert ott tud melegedni. A macskák imádnak meleg (extrém meleg) helyen tartózkodni.
8/14 anonim válasza:
Játék, fekhely, különlegesebb kaja...
9/14 anonim válasza:
Színes gumilabda. Több játékfajta nem jut most az eszembe.
Esetleg olyan étel-ital, amelyet egészségkárosodás nélkül elfogyaszthat (az enyém kiskora óta vesebeteg - azóta már 16 és fél éves...)
10/14 anonim válasza:
Puha takarót, zörgős játékot, esetleg olyan eledelt, amilyet máskor is szokott enni. A cicáknak gyakran érzékeny a gyomruk, nem érdemes egészen új dolgokkal kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!