Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nyávog a kandúr macskám...

Miért nyávog a kandúr macskám reggeltől estig?

Figyelt kérdés

7 éves nem ivartalanított kandúr macskám folyamatosan nyávog, reggel ha felkelek, a lábam alatt van, ha rálépek véletlenül az sem érdekli viszont üvölt, elbújik, újra előjön, nyilván rendesen etetem. Van 3 patkányom a földön ketrecben, előttük ül és nyávog FOLYAMATOSAN! Mikor kiveszem őket, megijed tőlük, lefekszik a kanapéra és onnan nézi őket, aztán elalszik.

Nem tudok a lakásban olyan helyre menni, ahol békén hagyna, ha fürdök, akkor is bejön és szó szerint rámkiabál majd elmegy. Eddig nem volt vele ilyen probléma, egészségügyileg minden rendben van, panelcica nem mászkál sokat.

Mit csináljak??

2017. dec. 4. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Ne tarts patkányokat.
2017. dec. 4. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítsd, nálunk megoldotta a problémát.
2017. dec. 4. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg a tüzelés a gond? Nem lehet hogy lappang valami betegsége?
2017. dec. 4. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy a kandúrjaim sokkal beszédesebbek voltak ivartalanítás előtt (bár ha eleve ilyen volt a jelleme, akkor valamennyire az maradt)

A betegség sincs kizárva, szerintem vidd el egy kivizsgálásra, a biztonság kedvéért.

A patkányok mióta vannak meg? Az is simán elképzelhető, hogy azért akar szólni, mert nem tetszenek neki, csinálj valamit :D

2017. dec. 4. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

7 éves és nincs ivartalanítva?

Gondolom spriccelget is tisztességgel, kellemes szag lehet nálad, már ne is haragudj!

Szerintem azért óbégat szerencsétlen, mert lehet prosztata gyulladása, de a patkányok sem a kedvencei.

Vidd el ivartalaníttatni!

2017. dec. 4. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az ivartalanítás hiánya miatt van.

Esetleges fájdalmat, betegséget sem lehet kizárni.

Mindkét dologra állatorvos a megoldás.

2017. dec. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!