Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kell neki új cica? Mivel...

Kell neki új cica? Mivel segíthetnék?

Figyelt kérdés
15 évesen meghalt a cicám. Nagyon szomorú vagyok miatta, de nem ez a lényeg, hanem hogy van neki egy szintén 15 éves testvére. Ő még elég jó kondiba van, a szőre selymes, fényes,remélhetőleg nincs komolyabb baja. Viszont most ő is nagyon szomorú, keresi a testvérét. Hogy tudnék segíteni rajta, hogy jobb kedve legyen, már amennyire lehet?
2008. okt. 24. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehet, hogy egy új jövevény kismacska megvígasztalná, előhozná az anyai ösztönöket benne, és elfoglalná magát
2008. okt. 24. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legjobb ha kap egy új "tesót".
2008. okt. 24. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis kölyök macs csodákat művelne vele!

(Én is így voltam és azonnal felvirágzott az idős cicám)

2008. okt. 24. 14:33
 4/5 anonim válasza:
100%

Nekem volt olyan,hogy elpusztultak az anyacicám kölykei születésük után.A cicus szerzett magának gyereket valahonnan,haza is hozta.Egy édes mostoha volt:)))

Szerintem is keress neki társaságot,el fog múlni a rosszkedve.

2008. okt. 24. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy jót tenne neki egy kiscica, bár egy valamire nagyon figylej oda!!! Semmiképpen ne foglalkozz a kicsivel többet, éreztesd az öreg cicussal,hogy neked még midnig ő az első! Sajna az én öreg cicáim mindig lelkibetegek lesznek,ha érkezik egy új jövevény a családba, legyen az kutya,vagy macska.

Ha mégis egy új "tesó" mellett döntessz, esetleg segíthetek, van most 4 gazdira váró nagyon barátságos kiscicám.Ha érdekel,írj privit.

2008. okt. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!