Rossz a macskának, ha egész életében szobacica?
Van 2 macskánk, társasházi lakásban lakunk. Gondolkoztam már azon hogy vajon nem rossz e nekik így (bár nem úgy tűnik) viszont mások véleményére is kíváncsi lennék. Én személy szerint nem merem kiengedni őket, sok erre a kutya, nagy a forgalom és a lakók sem túl kedvesek. De vajon az, hogy hosszú életük lesz, azt is jelenti hogy boldogok lesznek?
(Egyébként látszik a macskán ha boldogtalan?)
Az a legjobb, ha a lakást, vagy kertes ház esetében nem hagyhatja el a telket.
Van is egy ilyen törvény.
2 macskád van, így a társaság adott, gondolom lesed a kívánságukat, így rosszat nem teszel nekik. Szerintem jól érzik magukat, legyen kaja, meleg, meg akin lehet uralkodni, több se kell a boldogsághoz.
A kinti macskának más immunizálás kell, ráadásul rengeteg veszély van, egyrészt ellopják, elkóborol (főleg ha ivaros), elütheti egy autó, bánthatják. Szerintem nem bánják a benti életet.
"De vajon az, hogy hosszú életük lesz, azt is jelenti hogy boldogok lesznek?"
De jó,hogy van aki ezen elgondolkodik.Egyébként szerintem cicafüggő.Ismertem olyan cicát akiről biztosan tudom,hogy nem sokáig bírta volna bezárva,de olyat is amelyik teljesen jól ellett volna egész nap egy kanapén.De,ahogy előttem is írták,ha nagyon rossz lenne a cicának az azért látszana rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!