Mire számítsak szőr mennyiségben?
Van egy 14 hetes Main coon cicusunk,és ezen az oldalon sokszor azt olvastam,hogy fuldoklanak a szőrben a velük együtt lakók és a látogatók.Tényleg így lesz?Egyenlőre mem vettem észre.Minden nap porszívó,felmosás,fésülöm is naponta.Ezek segítenek?Vanna kolyan szobák,ahova nem mehet be,azok is szőrösek lesznek?
Tudom,hoy cica és hullik a szőre,az én hajam is hullik,csak teljesen elrémített néhány komment.
Mit tehetnék még?
Amennyire Te gondoskodsz róla, napi porszívózás, fésülés, az elhullajtott szőr minimális, kb. mint a Te hajhullásod. Azt se nagyon venni észre, nem? :)
A másik szobába bemehet a szőr, mert ha nagyobb mennyiség van, az megtapad a ruhán és beviszed. De mivel Ti szerintem nagyon alaposak vagytok, így nem lesz sok szőr, és nem fulladtok bele. Ajánlom a furminator nevű fésűt, ha érdekelne. A google-ba írd be, sok találatod kidob.
1.Porszívózd ki a macskát.
2.Kopaszd meg s akkor olyan lesz mint egy Sfinx ❤😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!