Haldoklik egy macska, mit tehetünk?
Haldoklik egy szomszéd macskája, és most éppen nálunk van kint betakarva. Furcs hangokat ad ki, valami ilyesmit: https://www.youtube.com/watch?v=B8vSRr8wgjo
Tiszta csont, nincs egy kiló, 5 hónapos KB, és meg se tud mozdulni. Anyukám nem engedi hogy próbáljak neki segíteni, azt mondja hogy a gyenge elpusztul és hagyjam meghalni, amúgy se lehetne rajta segíteni. Szerintem lehetne. Sokkal betegebb állatot láttam már meggyógyulni, csak az a baj hogy az anyámat nem érdekli és nem hiszi el. Elvinnénk állat orvoshoz, csak az a baj hogy nincs rá pénzünk és nincs sehol a közelbe. Mit tudnánk csinálni? Ha nem is tudjuk megmenteni, mit tehetünk hogy "jobb" halála legyen?
Jó példát mutat az anyád. Reméljük ő is egyszer nagyon beteg lesz, és akkor ő is azt fogja gondolni, hogy a gyengének meg kell halnia.
Mutasd meg ezt neki. Puszilom a drágát. Ember és állat ugyanannyit ér, bár az a szomszéd macska többet ér az anyádnál, mert az anyád ezzel a mocskos felfogásával a társadalom legaljára is kevés.
Bocsi de gyűlölöm az ilyen embereket mint az anyád. Hogy lehet ilyet mondani hogy a gyenge meghal úgy is megdöglik nem mindegy? Kíváncsi leszek mit gondol majd amikor kap egy olyan betegséget hogy kórházba kéne kerüljön és odasétál egy orvos hogy hát sajnos a gyenge meghal és ad neki egy takarót és viszont látásra pusztuljon a férgese. Egy csepp empátia nincs az ilyen emberben és ez szerintem veszélyes.
Egyébként egy állatvédő szervezettel kéne beszélned aki a közelben van, hátha tudnak segíteni, a cicát pedig melegebb helyre kéne hozd, biztos a hidegtől is nagyon szenved hiába van betakarva. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!