Miért jelöli meg a cicám a kisfiam ágyikóját, takaróját?
Figyelt kérdés
De csak a legkisebb gyerekemét. El veszi tőle a babajátékokat, és játszik vele ( még gyerek ő is!) . Egyébként nem sokat játszanak.2017. nov. 18. 13:57
1/4 anonim válasza:
Jelölést alatt mit értesz? Kandúr a cica? Ivartalanítás megoldás lehet a jelölésre.
Esetleg így mutatja ki a dominanciát? De hát a cica ilyen... odafekszik, ahova akar, azzal játszik, amivel akar. Lehet féltékeny, hogy megoszlik a gazdi figyelme. Az én cicám pl. fél a kisgyerekektől, közelükbe sem megy,de tuti belemászna az ágyba, csakazértis.
2/4 A kérdező kommentje:
Nőstény.
Konkrétan lepisilte a plédet, már korábban is előfordult, de nem naponta. Tündéri cica egyébként, bútorokat stb nem bánt. Arra is gondoltam hogy esetleg valaki véletlenül rácsukta az ajtót, és benbragadt. Vagy féltékeny.
2017. nov. 18. 14:41
3/4 anonim válasza:
Az előző vagyok: akkor marad a területféltés, vagy stressz, féltékenység. Akkor csinálja, ga egyedül van otthon? Ha épp cselekmény közben kapod el, meg kell ijeszteni, én pl. tapsolni szoktam egyet, ha a cicám olyasmire készül, amit nem szabad. Ez megzavarja, és leállítja a cselekvést. Vagy ne engedd be a szobába, esetleg használj cicariasztót. Az elméletileg cicát taszító illatú spray, én még nem vettem... vagy vannak nyugtatók is, stresszes cicának, ami pl. akkor csinál ilyet, ha egyedül hagyod.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Ritkán fordul elő. Még meg kell figyelnem. Az a gyanús, hogy csak a legkisebbik cuccait szereti.
2017. nov. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!