Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Uj alomtalcat szeretnek....

Uj alomtalcat szeretnek. Milyen ajanlotok?

Figyelt kérdés

Kis cicam van, akinek egy nyitott, 15 cm magas alomtalcaja van. De ahogy no, egyre nagyobbat kapar, igy kijon egy csomo alom, amit nem gyozok soprogetni.

Hamarosan valtanek, de nem tudom milyenre.

Lattam extra magas falut, ami szerintem a legjobb (eddig). A zartba nem vagyok biztos, felek, hogy nem szokik bele.

Illetve lattam olyat is, aminek a szele sregen magasodott. Elol pl 17 cm, hatul mar 28. Abba az nem tetszik, hogy elol kb akkora mint egy sima talca. Ha nagy lesz, es ugy fordul, siman rakakil a szelere, vagy ott ugyanugy kikaparja a szemcseket.

Nektek mi valt be? Mekkora cicatok van?

2017. nov. 10. 09:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Marmint kaparaszas kozben gondoltam
2017. nov. 10. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem jön ki kaparászáskor alom. Úgy vettem észre, hogy inkább a tálca elejéből a (zárt) háta felé kaparássza mindig az almot, mert inkább az a részét használja. Tényleg csak az a pár szem szokott kijutni, ami a cicus talpára ragad.
2017. nov. 10. 12:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is meguntam az állandó alomsöprögetést. Vettem nekik sima műanyag dobozt a 100 Ft-osban, talán 20 cm magas? Gond nélkül használják. Alom cserénél hypós vízzel kimosom, semmi szaga nem lesz.
2017. nov. 10. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fedett cica wc van, az bevált.
2017. nov. 10. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem zárt van, és bevált, nem kaparja ki a cica az almot. Korábban pont azért váltottam a nyitottról, mert már untam a söprögetést. A zárt teljesen bevált, megszűnt vele a probléma. Igaz, a lengőajtót le kellett szerelnem, de a tetőt gond nélkül megszokta.
2017. nov. 11. 00:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor befogadtuk a cicánkat fressnapfban vettünk neki alomtálcát. Ahogy nőtt, egyre jobban kaparta ki az almot. Vettünk neki ugyanott zártat...

Egy hét alatt hozzászoltattam, mert a lengő ajtón nem mert bemenni. Egy darabig működött a dolog, most megint söpröm az almot, mert kitornássza ajtón keresztül is. :)

Kifigyeltük, a wc minden oldalát kaparja, még a tetejét is. Feladtam, én már takarítani fogok utána mindig. :D

2017. nov. 11. 10:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Akármilyen alomtálcát használsz. zártat vagy nyitottat, azt ne várd el, hogy soha semmi almot ne kaparjon ki. Zártnál kevesebbet tud, meg a szagok se jönnek annyira ki. Az enyémek a zártban nemcsak az almot kaparják hatalmas mozdulatokkal, hanem a doboz oldalát is, tetejét is, mindent, így mivel a lengőajtót felkötöttem, mert féltek tőle, ezért az ajtón jön ki kevés alom néha.

A ztártakban is van többféle, keress olyat, aminek a tálcája elöl magasabb.

Én csináltam azt is, hogy szereztem egy jó nagy dobozt, a zárt alomládát beletettem, elöl kivágtam lyukat, így amit kikapartal abba hullott, nem a földre.

2017. nov. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!