Macskakiszoktatás-hogy csináljam?
Igen, erre már én is gondoltam... a baj csak az, hogy nincs hozzá anyagunk, és megvenni...áááá...
Mert igazából a nagyobb cica nem menne el. Betoji. De a kicsi még életében nem látott kutyát, kivéve a mienket, akivel egyfolytában játszik. Nem tudja, hogy félni kellene a szomszéd kutyától...
Minden esetre azért köszi!♡♡♡
Igen... Csak annyira jatékos, hogy ő is menne 'játszani a kutyával. Benti cicát nem akarunk... Igen, ivartalanítani is fogjuk őket.
Amúgy a lehető legtöbb napon kiviszem őket fára mászni. A nagyobb cica végzett. Felraktam a teraszra, és nyújtottam felé a parizert (mindig van a kezemben szükség esetére). De rám se nézett. Meglátott egy cinkét a szomszédban. Erre a szomszéd kutya elkezdett lopakodni, hogy 'lecsapjon' rá. Már volt rá példa, hogy odavittük a kerítéshez 'megugattatni őket' , de semmi.
És szorít az idő:egy évesen már nem igazán lehet kiszoktatni. 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!