Házicicát mivel etessem?
#9 Hát ha valaki nem érti a magyar szavakat, magyar létére, én nem tudok mit csinálni. Googlezz, olvasgass. Háromszor nem fogom elmagyarázni ugyanazt.
A csak száraztáppal etetés egy trend, egy divat. Lehet, hogy öt év múlva majd a csak konzervvel etetés lesz az új módi, vagy tíz év múlva mindenki a nyersetetést favorizálja majd. Mindenben vannak trendek. Jó részüket később "meghaladják", vagy kiderül róluk, h x.rok. Más példát említsek, a gyermekgyógyászatban is vannak trendek, a csecsemőgondozásban is vannak trendek, van rokon gyerek a családban, aki két éves koráig nem ehetett cukrot, cukrosat. Akkor ez volt a divat, ezt találta ki és terjesztette el valamelyik okos.
A nedveseledelekben is van többféle minőség. A Trainer konzerv pl. emberi fogyasztásra is alkalmas húsból készül. Ezt mondjuk nem mindegyikre lehetne ráírni. (Érzékeltetésképp).
Részemről befejeztem. Googlezz, olvasgass, tájékozódj, csak ne itt, mert itt nem lehet.
A macska akkor is eredendően keveset iszik. Nem azért mert bolond. Genetika. Tudnám honnan linkeljem, linkelném. Üdv
Utolsó, nem akarok tovabb veszekedni, egyértelműen más a al latasmodunk, nem baj.
De te mit adsz amúgy a macskádnak? Száraz táp milyen márka? Konzerv milyen márka? Havonta mennyibe van osszesen?
Én se.
Royal száraz, Trainer konzerv. 16 körül a kaja.
Szeretnék prey-ezni, de tönkrement a fagyasztóm, és egy mélyhűtőrekesszel rendelkezem, ami erre a célra nem felel meg. Nem beszélve arról, hogy nekem, emberi fogyasztásra milyen húsokat adnak el, magyarul a beszerzés.
Kedves Kérdező,mivel 4 cicád van nézd meg a Brit care tápokat. Ezek a tápok már jó minőségűek és van ivartalanított változatuk is,ár/érték arányban verhetetlen. Konzerv helyett vehetsz nekik húst(akár nyesedéket,vagy csirkeszívet,zúzát) sokkal olcsóbban jössz ki,és tudod mit esznek.☺ Én személy szerint royal tápot etetek,és mellette húst is kap a cica. A vitába beszállni nem akarok,de azt sose értettem miért mondják,hogy drága a royal. Okosan rendelve 1500/kiló, én inkább a joserán,a hc-n szoktam csodálkozni,hogy milyen drága.😊
Ahol érdemes nézelődni:
zooplus.hu
petissimo.hu
kedvencek.net
webtap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!