Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Helyesen cselekdtem?

Helyesen cselekdtem?

Figyelt kérdés
A szomszédban van 2 cica nolyan 10 hónaposak lehetnek sajnos nagyon vékonyak mivel naponta kapnak egy kis vizes kenyeret. Nekünk csak 1 cicánk van ezért naponta etetjük őket. Próbálom ideszoktatni mind a 2-t mivel az egyik vemhes és nem lenne jó vége ha ott fialna le. Erről a szomszéd nem tud hogy etetjük mivel biztos ránkszólna hogy hagyjuk őket. Lehet hogy majd nyáron ellopjuk pár napra őket még kiivartalanítatjuk.Mivel mind a 2 lány. Ez jó ötlet?
2010. máj. 30. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így loptam el a cicám :) Etetgettem aztán egyre több időt töltött itt, most már haza sem megy. A gazdája meg annyira "szerette", hogy egyszer sem kereste.
2010. máj. 30. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:
A macskák tudni fodják ki eteti őket,úgyhogy előbb-utóbb úgyis átszoknak hozzátok,a szomszéd meg úgysem tud mit kezdeni,mert nemigen tudja őket visszatartani,ha menni akarnak.Én is "loptam" már el cicát egy kegyetlen "gazditól",állatvédő egyesület segítségével,te is jól teszed.
2010. máj. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!