Mi a véleményetek erről? Szerintetek átverés?
A gyerekemnek szeretnék venni egy Bombay cicát és ma reggel találtam is ingyen. Csak annyi a problémám, hogy a nőnek több hirdetése is van felrakva, mindegyik máshol.
és még van egy csomó. Szerintetek átverés lehet?
6-os... mert a macskából annyira árad a szeretet.... csak a kaja kell neki, ha meg már jól lakott hagyd békén. ennyit a macskáról
useless
2,3,6-os vagyok:
Látod, épp azért tudják átverni az embereket, mert "márkás" cicát szeretnének.
Ha valóban a kedvességéért szeretnétek cicát, akkor sokkal inkább hasznos lenne, ha egy cicamenhelyről hoznátok ki egy tündéri cicát, azok közül, akik epekedve várnak egy szerető gazdára:
És ha "bunkó" voltam, akkor bocs, de tényleg nem értem, hogy némely cicák miért "érnek többet", mint a márkátlanok. Mennyivel tud többet egy "Bombay" cica, mint egy egyszerű, cirmos cica? Na mindegy, nem húzom magam tovább :D
Szerintem éppen elég ezt elolvasni hozzá... Hogy rájöjjünk, hogy kamu.
Küldtem e-mailt. Google fordítóval készített választ kaptam. Angliába költöztek, repülővel küldik a macskát...
A többit képzeld el
Nem vetted észre a tört magyarságot a szövegben? Google fordító. Régebben böngésztem néha a startaprót, sok ilyen van, nehogy felhívd. Olyan, mintha mondjuk egy kínai elkezdene magyarul beszélni (férfi és női macskák -idézet).
Olvastam egy cikket erről pár éve, de most persze nem találom, egy újságíró felhívott egy ilyen hirdetést, és valami afrikai csávó kezdett el neki karattyolni a vonal túlsó végén.
Ne hirdetést keress, hanem tenyésztőt, tenyészetet, én nem tudom, hogy van-e ilyen tenyészet itthon. Esetleg környező országokban és biztos nem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!