Hogyan babusgassam még inkább kiscicám magamhoz?
A kandúr cicák elmászkálnak de attól még szerethet téged. Az én cicáim is ilyenek.
Nem szabad a szereteteddel megfojtanod. Embereknél is igaz de állatoknál is.
Te csak gondozd, óvd őt, szeresd, simogasd és hagyd hogy szabad legyen. Ettől macska a macska. :)
Ha kinti cica lesz továbbra is, azt tudnod kell, hogy a macskáknak megvan a saját területük, ami neki a szomszédot is jelenti. Akkor is át fog menni, ha nem eteti a szomszéd.
Viszont elvihetnétek ivartalaníttatni mindkettőjüket, vagy legalább a kicsit, jót tennétek vele.
Valahogy sikerült ellőnöm a válaszom, mielőtt befejezhettem volna. Szóval az én macskám bárhova mehet (majdnem, spájzba nem), ebben a hatalmas, ötven m2-es kéróban. Maga a m2 az kell neki, nyilván neki is kell élettér. A másik kérdést amit említettem, nem találom.
Az ideális az lenne, ha a cica inkább benti lenne, mint kinti, ehhez az kell, hogy több helyiségbe is bemehessen, különben nem jó, mert egyetlen szoba nem élettér neki. (Beszélj a szüleiddel). Ha akkor lenne csak kint az udvaron, amikor te is, magyarul veled együtt, és 90%-ban a lakásban lenne, elképzelhető, hogy kevesebbet mászkálna el. Macskánál is számít a szokatás. Ha éjjel van bezárva, amikor ti alszotok, nappal meg mehet amerre akar, amikor nem vagytok otthon, akkor fog is menni. (Van mondjuk macskabiztos kerítés, én eleve ilyesmiket találnék ki kertes házban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!