Mennyi mozgás kell egy nap egy cicának?
Figyelt kérdés
700 m elég? Vagy bírna többet is? Fogyózik.2017. okt. 20. 12:54
1/8 anonim válasza:
A tapasztalatom szerint egy macska annyit mozog amennyit akar. Ha kövér, akkor más eledel kell neki.
2/8 anonim válasza:
En a kover macskamat ugy fogyasztottam le hogy csinaltam egy nagyobb mokus kereket, a fejere rakotottem egy kis botot amirol kaja logott le azt uldozte persze sose tudta elerni de legalabb mozgott.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire kövér a macskád, de a mieink a 700 métert pár perc alatt elintézik s a nap többi részében is sokat mozognak... 700 méter nagyon kevés egy normális macskának. Persze van, amelyik szinte egész nap heverészik, ahogy az emberek sem egyformán aktívak. Fogyni az alapján fog, hogy mennyit eszik az energiaigényéhez képest.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez is eredmény, mintha az ágyban feküdne.
Most is kirobbantam aztán megyünk. Követ, szereti tudni merre jár a Személyzet.
Dupla kört tuti nem bírna.
2017. okt. 20. 14:31
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor jobban menne, lefeküdt, meg se mozdul...
2017. okt. 20. 15:07
8/8 anonim válasza:
Biztos, nem tudja, hogy fogyózik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!