Volt már kellemetlenségetek más gazdákkal állatorvosi rendelőben?
A hölgy nem tudom mit rendezkedett, nem az övé a váró, neked ugyanolyan jogod van bemenni.
Amúgy a rendelőben-váróban másképp viselkedik minden állat, mert meg van ijedve, és mert az nem az ő területe.Ezért általában nem agresszívak egymással, azt is tudják hogy most itt sorstársak.
Nekem több kutyám van, köztük olyan is aki nem szereti a macskákat. Persze közvetlenül nem is engedjük össze őket a váróban, csak látják egymást. Macskát amúgy is hordozóban visz mindenki, kutyát pórázon, tehát vissza lehet tartani őket egymástól.
Macskáimat is szoktam vinni, idegen kutyától félnek, ezért csak a rendelőben veszem ki a hordozóból.
Olyan volt már, hatalmas nagy kutyával ajtó előtt várt a gazdája, mert bent kisebb kutyák voltak, meg cicák, és ne féljenek.Szerintem ilyesmit meg kell beszélni, és diplomatikusan, másokat figyelembe venni.
Én is helyre tettem volna, ne aggódj.
Igazad volt.
Fifikével érkezö hölgynek nem tetszett, hogy macskával megyek (mert "Pöttömnyunyu" fél tölük. Hát én meg pont leszartam, nekem ne magyarázzon.
Egyszer meg bejött egy srác a valamilyen oriáspokjával, és mellém ült. Szinte teleportáltam a váro legtávolabbi csücskébe :D
Utolsónak:ugye, hogy ugye?
Az enyém is nyugisan ül, se macska se másik kutya nem érdekli. Nevelés kérdése szerintem.
2-es vagyok újra. Nekem több kutyám van, szinte mindegyikkel voltam már rendelőben.Nem teljesen nevelés kérdése, mert az én kutyáim alapvetően "neveletlenek", mert szörnyű helyekről lettek mentve, legtöbb már felnőtt, sőt idősödő kutyaként.
Sok bajuk volt már életükben, sokan is vannak,emiatt és koruk miatt amikor hozzám kerültek már nehezebben nevelhetők./mint egyetlen kutya, akit kiskorától nevel valaki, és aki jó helyről, rossz tapasztalatok nélkül került hozzá/.De alapvetően tudnak viselkedni, simán be lehet vinni őket rendelőbe, félnek inkább, nem agresszívak.Soha nem jutna eszembe, kiküldjek valakit, mert én bemegyek a cicámmal, mert velük is megyek néha.
Az ilyen ember azt hiszi, minden őérte van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!