Ha nagyon sok kismacskank van, akkor hogyan lehet hirdetni?
Jófogás és hasonló hirdetési oldalakon.
Ivartalanítsátok a nőstény macskáitokat és nem lesz ilyen gondotok.
Ahol akarod, sok szerencsét hozzá, aki akar macskát, hirdetés nélkül is szerez, mert a sok hozzád hasonló felelőtlen ember miatt minden harmadik bokorban találni egy alomnyi kismacskát...
Ivartalanítás, ivartalanítás, ivartalanítás, nem lehet elégszer mondani!
Nekem nagyapám egyszer egy kiskosárkában elvitte a piacra(bár ő árus is volt), és elé rakta, hogy ingyen elvihető kiscicák.
Ezen felül lehet facebookon, jófogáson, stb oldalakon. Facebookon cicás csoportokban, ahol készüljetek fel az ekézésre, mert 100% hogy elfogják mondani, hogy mennyire felelőtlenek vagytok. Azok is vagytok. Remélem azt a húszezer forintot(nem tudom mennyi az ivartalanítás macskáknál) már nem fogjátok sajnálni, hogy az anyacicát ivartalanítsátok.
De nemcsak a nőstény macskákat kell ivartalanítani. Pont ez az, hogy a kandúrokat is, mert akkor ez lesz a következménye, ami nálatok történt.
Már azzal sem értek egyet, hogy kijárnak szabadon, de mindegy... A társadalmunkat, meg, ha már a jellemzésnél tartunk, akkor baromi jól reprezentálja, hogy körülbelül senki nem képes felelősségteljesen háziállatot tartani.
Én nem írtam semmi rosszat eddig se, de most ezt nem tudom elengedni azért a fülem mellett. Kiírsz egy tök egyértelmű felelőtlen állattartásra utaló kérdést (ami szerint ugye nincs ivartalanítva a macska és sok a kismacska, el szeretnéd őket ajándékozni) de nem írsz magyarázatot. Ez után nem a válaszolók hibája, hogy egyértelműen téged tesznek felelőssé a helyzetben, hiszen nem írtad hogy nem a te macskáidról lenne szó, sőt, úgy emlegeted őket hogy "kismacskánk". Erre jössz hogy a magyar mentalitás így úgy meg támadunk téged holott nem is tudjuk a hátteret. Nem, tényleg nem tudjuk, csak amennyit elmondtál elsőre, az alapján meg ezt a következtetést szűrte le mindenki.
Ne támadásnak vedd, de egyből le lehetett volna ezt a történetet írni a kérdés alá és megelőzted volna azt hogy szemrehányást vetnek arra hogy ivartalanítani kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!