A cicámat elkapta a szomszéd kutyája?
Ügyeletes orvos lehetősége fel sem merült ?
Egy ilyen traumát követően miért engeded kutya közelébe ?
Ugyelet!!
Szerintem nem azert karmol, mert nem bizik benne, hanem valoszinuleg fajdalmai vannak.. Gyorsan latnia kene egy orvosnak
Remélem azért mostanra sikerült megtalálni azt az egy állatkórházat!
Egyébként próbáljunk már valami logikát vagy empátiát használni! Szerencsétlen macska megsérült, fájdalmai vannak, totál sokkos, te meg meglepődsz azon, védené magát egy ugyanolyan szagú, hangú dologtól, mint ami megtámadta?!
Ha még nem tetted, szeparáld el a két jószágot egymástól, az a fontos, hogy a macska NYUGALOMBAN tudjon gyógyulni, aztán amikor jobban lesz, értsd: nincsenek fájdalmai, tud nyugodtan gondolkodni és elemezni a helyzetet, ha kell meg tudja védeni magát és ezért magabiztosabb, akkor engedd össze megint a kiskutyával.
Nyugi, nem amiatt fúj a kutyára, mert ezentúl utálni fogja. Csak azt szeretné, ha most békén hagyná, hogy pihenhessen. Ezzel jelzi neki, hogy inkább ne érjen most hozzá. Ha lehet, éjszaka nem maradjanak egy szobában, hogy a cica pihenhessen.
Később, ha már rendbe jött a cica, nem fog félni tőle. Nem igaz, hogy ugyanolyan szaga van mint a szomszéd kutyának, a cicád pontosan tudja, hogy az számára ellenség, ez pedig itt családtag. Nem lesz gond kettejük között, csak most adj a cicának időt, hogy megnyugodhasson.
Én úgy gondolom, ha eszik és mozog, nagyon nagy baj nem lehet, ki fogja bírni holnap délig. De akkor mindenképp az első dolgotok legyen elvinni!
Látsz rajta sebet?
Ha nagyon óvatosan átsimogatod a testét, jelez valahol fájdalmat?
Friss vizet tegyél mellé!
Örülök, hogy nincs nagy baj.
A bezárást, kutyától külön tartást szerintem mindenki csak a tegnap éjszakára értette, amíg lenyugszanak a kedélyek. Illetve nem lehetett tudni, milyen sérülése van a cicának, és addig tartottuk célszerűnek a kisebb helyen tartását, szobába csukását, amíg dokihoz kerül, nehogy addig nagyobb kárt tegyen magában. De mostantól valóban nincs szükség karanténra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!