Öt és fél hónapos macskának mekkora a súlya?
Sziasztok. Az érdekelne hogy egy 5,5 hónapos cicának mekkora a súlya kb? Az enyém most kereken 3 kg, nőstény és még nincs ivartalanítva! Main Coon és Bengáli keverék cica! Ez normális méret neki? Szerintem kicsit keveset eszik.Mekkorára fog kb nőni?
Köszönöm!
Nekem van kifejezetten kövér 11 éves cicám, 2,70 dekás, de olyan picike, hogy így is totál dundi. Mindenki kölyöknek nézi a méretei alapján.Egy réten találtam, ahol gondolom generációk óta önellátásra voltak berendezkedve, ezért lett ilyen kis csoffadt.
A vörös kandúrom 6 kg-os, mégsem kövér, mert hatalmas.
Az jó kérdés, hogy mekkorára fog nőni, mivel a Maine Coon-ok akár 10 kg-ra is nőhetnek, a bengálik pedig kb. 3-5 kg. Igazából attól függ, melyik szülőre ütött inkább.
Az enyém 6 hónaposan kb. 3.5 kg volt, most 2 évesen 6.5 kg, szóval szerintem a tiéd is fog még nőni, és normális a mostani mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!