Aidses cica meggyógyulhat teljesen?
Sajnos az eddigi gyógykezelések hiába valónak bizonyulnak, egyedül az étvágyát nyerte vissza, de semmi nem marad meg rajta mert folyamatosan megy a hasa. Csont és bőr szó szerint.
Eddig kb 50 ezerben van a gyógyíttatása. Az állatorvos nagyon lelkiismeretes, hozzáértő; ő sajnos már nem bíztat túl sok jóval.
Most miért támadsz? Írtam én olyat h azt remélem h az állatorvos átvágott?
Reménykedem abban h meggyógyul a cica. Nem értem h miért reagálsz így.
Nem értem mit kell bántani a kérdezőt, nem gyógymódot kért és semmiféle tanácsot a gyógyításával kapcsolatban, hanem tapasztalatokat olyan gazdiktól akiknek volt ilyen cicája, hogy náluk milyen volt a betegség lefolyása, túlélte-e a cica, javult-e az állapota.
Nem kell bunkózni minden emberrel aki az állata egészségügyi állapotával kapcsolatban ír ki kérdést, nem az a helyzet áll fent hogy nem viszi orvoshoz a cicát, kéne valami házi praktika...
Szerintem ne add fel, még van remény!
Próbáljatok ki valamilyen immunerősítőt, pl. a Vetri-DMG egy nagyon jó készítmény!
Jelentem ma közel 60 dekával több a súlya, mint 2 héttel ezelőtt. Az erejét visszanyerte, az étvágya egyre nagyobb. A hasa már csak 3-4alkalommal megy a 10 helyett, és kezd már összeállni, nem annyira folyékony.
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!