Szerintetek mikortól számít drágának egy szárazmacsakatáp?
Pl. 17 kg. 40 000 Ft-ért már sok? (Orijen)
(Ez ugye egy átlagos macskának, kb. 8 hónapig elég)
Az én macskám havi 1,5 kaját eszik meg, nekünk ez egy évig elég lenne kábé.
Kategóriájában biztos, hogy már felső kategória, de én például a 7 kilós tápot 11 ezerért veszem, így a 17 kg csak 27 ezer körül lenne.
Mi Royal Canint adunk a cicának amúgy.
Én úgy számoltam, hogy 65 grammot esznek ketten (fejenként) egy nap és akkor nekem ez 4 hónapig elég ennyi...
Hogy kell légmentesen tárolni? :D
Az ilyen prémium tápok általában zipzáros zárral ellátottak, legalábbis a nagy kiszerelések.
Amúgy az Orijent én drágának találom, de ha megengedheted magadnak, akkor add nekik ezt. Én amúgy Real Nature-rel etetek, ebből a 7 kg-os kiszerelés 11 ezer, tehát 17 kg ~27 ezerbe kerülne.
Igen a Real Nature-ról is hallottam jókat, de nem tudom hogy ott szintén szabadtartású állatokból dolgoznak e...
Nekem ez fontos lenne.
Meg még a Leonárdót láttam egy tegnapi kérdésben amiből 25 ezer 15 kg. és lehet, hogy minőségben felveszi a versenyt az Orijennel is, de az allat tartásos dolgot szintén nem tudom, illetve az össz fehérje százalékot eltérve találtam meg különböző weboldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!