Macskatartók nem féltek az alábbitól?
és intelligensebb mint némelyik ember)
miért irom ezt?
mert a senkinek sem ártó,szelid macskánkat ugy felrugták
bakanccsal hogy 2 napig haldoklott...de már jol van,hála a gondos ápolásnak))))
Több cicám is volt, most kutyus él a lakásban.
Egyik sem kezdte ki a kezemet, nem szoktak kóstolgatni az állatok. Látják, hogy én ember vagyok, nem egy feldolgozott hús.
Nekem csak reggelente az arcomat szokta nagyon közelről nézni, általában pont a csörgés előtt 1-2 percel arra ébredek, hogy az orrát az orromhoz érinti.
(Lehet csak véletlen, de lehet hogy van egy belső biológiai órája és már tudja mikor szokott szólni a teló... ? Hmm.)
Viszont ha ilyetten kelek erre fel, akkir van, hogy hátra ugrik.
Ha alapvetően agresszívabb beálitottságú lenne picit, akkor lehet a hirtelen mozdulatomtól (mivel Ő van, hogy megijeszt engem) megréműlve megharapna...
Van abban valami amit az utolsó ír, de egyeseknél ez nem oldható meg.
Nekem a 48 négyzetméteres lakásom egy nagy nappali, ami egybe nyílik egy kicsi folyosóval ami egybe nyílik egy elfogadható méretű konyhával... Egy ajtóval nyitható külön helyiség van, az pedig a viszonylag nagy fürdő. De oda csak nem fogom bezárni, amikor az alma is a folyosón van pl.
De amúgy amikor alszom, akkor nagyrészt Ő is alszik a nappali-"háló" túlfelében lévő kosárkájában.
Szóval nem sok vizet zavar.
:D vicces ez a kérdés...
A macska tisztában van vele, hogy mi élő emberek vagyunk, nem egy darab hús. Meg persze szereti is a gazdáját. Mi a csodáért enne meg valakit akit szeret? Még a kannibálok sem eszik meg a szeretteiket.
Én amikor véletlenül megvágom magam, megszagolja, majd odanyomja a homlokát. Volt már, hogy meg is engedtem neki, hogy megtisztogassa a sebet. Szeret, gondoskodik rólam a maga módján.
Ha hús szagú a kezem, akkor meg miután megszaglászta, nyávog, hogy ő is kér.
De amúgy én lefekvés előtt szoktam fürdeni és fogat mosni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!