Ezüstszürke cicának milyen nevet adnátok? Ilyen általános sablon nevet nem szeretnék (pl. Silver, szürke, ezüst stb. ) Ötlet?
Figyelt kérdés
Még picike, tehát pontosan nem lehet tudni, hogy lány-e vagy fiú, de eddig úgy néz ki, hogy talán kislány.2010. máj. 27. 15:14
3/18 anonim válasza:
Moon, Hold, Luna Aurora (ez azt jelenti: Holdhajnal) vagy csak simán Luna
de ha beírod google-be h macska nevek lesz v 5000 találat tudsz válogatni ;)
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de ilyen Micike és társai általános régifajta macskanevek nem jönnek be!
2010. máj. 27. 15:17
5/18 anonim válasza:
figyelj,nem a név a lényeg. pl (én mjuk lovas vagyok) én utálom h minden második lovat hercegnek hívnak. kaptam egy lovat és hiába van annyi herceg nevű ló,annyira illett rá hogy így neveztem el. tök mindegy hogy tucatnév avagy sem
ha illik rá
6/18 anonim válasza:
Galuska, Grafit, Mangó, Pyrit vagy Szalma szerintem találó név lenne, ezek illenek macskákhoz is :) a Grafit, Pyrit és szalma pedig illik is a szürkéhez.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó két válaszoló! Csak az a baj, hogy ezek nem illenek rá. Viszont a Moon-nal kapcsolatban gondolkozom.
2010. máj. 27. 15:27
8/18 A kérdező kommentje:
Vagyis mostmár utolsó neked is köszi.
2010. máj. 27. 15:27
9/18 anonim válasza:
Az enyém ezüstszürke perzsa ő fiú a neve pedig ÖDÖN
10/18 anonim válasza:
cica:D
vagy legyen a neve lia,vagy hiéna,vagy ria,vagy rizsa,az én cicámat rizsának hívták..imádtam..de sajnos meghalt:'( kedvenc cicám volt,soha nem felejtem el(Rizsa<3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!